• -7,00 lei
Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor
Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor
Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor
Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor
Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor
Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor

Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor

Grupa de varsta: 0-12 luni

Compania perfectă de călătorie în deplasare pentru a menține gâtul și capul delicat al bebelușului dvs. în poziție, ajută la prevenirea „sindromului capului plat” și asigură o călătorie confortabilă atât pentru copil, cât și pentru dumneavoastră.

 

Descrierea detaliata a produsului:Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor este partenerul perfect pentru călătoriile cu bebelușul dvs. în perioada de 0-12 luni. Acest suport special conceput menține gâtul și capul delicat al bebelușului într-o poziție confortabilă și sigură, asigurând o călătorie plăcută atât pentru copil, cât și pentru dumneavoastră.

Caracteristicile produsului:- Suport ergonomic: Puisor are o formă ergonomică, special creată pentru a se potrivi perfect cu anatomia bebelușului, oferindu-i susținere și confort în timpul călătoriilor.
- Material moale și respirabil: Fabricat dintr-un material moale și respirabil, Puisor asigură o senzație plăcută pe pielea delicată a bebelușului, evitând disconfortul și iritațiile.
- Reglabil și ușor de utilizat: Suportul pentru cap și gât poate fi reglat în funcție de dimensiunea bebelușului, asigurând o potrivire perfectă și o fixare sigură. Este ușor de instalat și de îndepărtat, fiind ideal pentru călătorii și pentru utilizare zilnică.

Recomandari pentru produs:- Prevenirea „sindromului capului plat”: Puisor ajută la menținerea unei poziții corecte a capului și gâtului bebelușului, prevenind apariția deformărilor craniene și a sindromului capului plat.
- Călătorii confortabile: Cu Puisor, călătoriile cu bebelușul devin mai confortabile și mai relaxante, deoarece suportul asigură susținere și stabilitate în timpul mișcării.
- Utilizare versatilă: Puisor poate fi utilizat în diverse situații, precum călătorii cu mașina, căruciorul sau pur și simplu în timpul odihnei bebelușului acasă.

Cu Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Puisor, veți avea încredere că bebelușul dvs. este în siguranță și confortabil în timpul călătoriilor. Alegeți Puisor pentru a oferi cea mai bună experiență de călătorie pentru micuțul dumneavoastră!
HR201
1 Obiect

Proaspăt!

Aceasta este povestea a doi frați cu un vis. Costa și Paul au crescut cu o pasiune pentru design și când au atins în sfârșit vârsta, cei doi frați au plecat să studieze la o școală prestigioasă de design industrial. După absolvire, cei doi și-au început călătoria în industria produselor pentru copii și și-au aplicat talentul în companii de top din industrie. După câțiva ani, au înțeles că conceptele și design-urile lor sunt îndrăgite atât de copii, cât și de părinți, așa că, în 2008, cei doi au decis să-și deschidă propriul brand de produse pentru copii cu design-uri proaspete. Astfel s-a născut Benbat. Compania a crescut și s-a dezvoltat și acum a câștigat o bază de clienți fideli pe peste 30 de continente din întreaga lume prin gama sa de produse proaspete și diverse.

Distracţie!

Echipa de design profesionist a lui Benbat sunt doar copii care nu au vrut să crească. Ei văd lumea prin ochii copiilor și astfel proiectează produse care se potrivesc perfect cu fiecare vârstă. Cu aceste produse, călătoriile și activitățile devin distractive, distractive și o experiență de învățare pentru toți. Produsele noastre sunt îndrăgite de „copii” de toate vârstele – de la 0 la 100 de ani – și cu siguranță vor face pe toată lumea să zâmbească.

Funcţional!

Produsele noastre sunt special realizate în interior și în exterior, cu materiale sigure, durabile și ușor de curățat, permițând confort maxim. În plus, produsele noastre sunt fabricate la standarde globale de calitate, asigurând că noul dvs. produs ajunge acasă în siguranță, rezistă la smucire, mestecare, aruncare și lovire și, cel mai important, rămâne cu dvs. mult timp. Cel mai bun dintre toate – majoritatea produselor noastre sunt multifuncționale și încurajează copiii să folosească diferite abilități și simțuri.

No reviews
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.