Lista de produse dupa marca BenBat

Brand nascut din pasiune pentru design creat si dezvoltat de catre 2 frati, Benbat este acum unul dintre principalii producatori de produse pentru calatorie si divertisment din statele unite, acum in Romania prin baby-wearing.ro

Proaspăt!

Aceasta este povestea a doi frați cu un vis. Costa și Paul au crescut cu o pasiune pentru design și când au atins în sfârșit vârsta, cei doi frați au plecat să studieze la o școală prestigioasă de design industrial. După absolvire, cei doi și-au început călătoria în industria produselor pentru copii și și-au aplicat talentul în companii de top din industrie. După câțiva ani, au înțeles că conceptele și design-urile lor sunt îndrăgite atât de copii, cât și de părinți, așa că, în 2008, cei doi au decis să-și deschidă propriul brand de produse pentru copii cu design-uri proaspete. Astfel s-a născut Benbat. Compania a crescut și s-a dezvoltat și acum a câștigat o bază de clienți fideli pe peste 30 de continente din întreaga lume prin gama sa de produse proaspete și diverse.

Distracţie!

Echipa de design profesionist a lui Benbat sunt doar copii care nu au vrut să crească. Ei văd lumea prin ochii copiilor și astfel proiectează produse care se potrivesc perfect cu fiecare vârstă. Cu aceste produse, călătoriile și activitățile devin distractive, distractive și o experiență de învățare pentru toți. Produsele noastre sunt îndrăgite de „copii” de toate vârstele – de la 0 la 100 de ani – și cu siguranță vor face pe toată lumea să zâmbească.

Funcţional!

Produsele noastre sunt special realizate în interior și în exterior, cu materiale sigure, durabile și ușor de curățat, permițând confort maxim. În plus, produsele noastre sunt fabricate la standarde globale de calitate, asigurând că noul dvs. produs ajunge acasă în siguranță, rezistă la smucire, mestecare, aruncare și lovire și, cel mai important, rămâne cu dvs. mult timp. Cel mai bun dintre toate – majoritatea produselor noastre sunt multifuncționale și încurajează copiii să folosească diferite abilități și simțuri.

Mai puțin
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.