LA PLIMBARE

Fie ca mergem intr-o plimbare scurta sau pe la diverse evenimente copiii pur si simplu nu pot sta intr-un loc. Asa nu este un lucru rau, ba chiar benefic lor, dar sunt stiuatii in care nu sunt atenti si prin urmare are trebui protejati suplimentar.

Zgometele puternice pot provoca copiilor probleme prin preajma zgomotelor cotidiene (santiere, masini, concerte), aici avem o gama diversa de sistem de protectie la sunete putrnic, printre care si deja vestitele casti de la BANZ.

Pentru copiii care inca nu merg si trebuie transportati, un landou, un carucior sau un sitem de purtare cochet este intotdeanua alegerea perfecta atunci cand mergeti la pilmbare.

Copii mai mari se joaca nesabuit uneori atunci cand utilizeza biciclete sau diverse gadgeturi, pentru ei castile de protecti sau genunchierele si cotierele sunt obligatorii.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.