Lista de produse dupa marca Baby Banana

Producator de jucarii pentru dentitie renumit in statele unite, acum si pe piata din Romania prin baby-wearing.ro

În 2001, un copil fericit cu părul blond își mesteca periuța de dinți, așa cum fac adesea copiii mici. În timp ce alerga, a căzut brusc, iar periuța de dinți din plastic dur i-a înțepenit cerul gurii, perforând țesutul moale al palatului. Rănirea ar fi putut fi fatală, iar rănile ca aceasta sunt cauza principală pentru care copiii sub doi ani vizitează camera de urgență.

Bunica și mătușa în ajutor! După acest incident, bunica micuțului, Sandra Phillips, și mătușa sa, igienista dentară, Heather Phillips, au făcut echipă pentru a preveni ca astfel de răni să se întâmple altor copii. Împreună a luat naștere ideea lor pentru prima periuță de dinți flexibilă.

De atunci, Baby Banana a vândut milioane de periuțe de dinți flexibile și dispozitive de dentiție, menținând în siguranță milioane de guri mici, ajutând în același timp copiii să învețe devreme obiceiuri bune de îngrijire orală.

Chiar dacă compania a crescut, Baby Banana rămâne o afacere de familie, majoritatea angajaților fiind membri ai familiei, toți lucrând pentru a duce mai departe viziunea de a crea produse sigure, moi, flexibile și distractive pentru copii.

 

Nu noi am inventat periuța de dinți. Am făcut-o mai sigură .

Mai puțin
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.