Livrari si returnari

Livrarea coletului dvs.

Coletele sunt de obicei livrare in maxim 2 zile pentru cazurile in care produsul ales de dumneavoastra este in stoc in momentul plasarii comenzii.
Avem 2 solutii pentru livarea coletului catre dumneavoastra:
- Livrare prin Curier (in functie de locatia ta)
- Predare personala (*serviciu valabil doar in zona metropolitana a municipiului IASI)

Taxele de curierat includ impachetarea produsului intr-un pachet care sa reziste pe perioada transportului catre dvs, dar si taxele de curierat percepute de catre firma transportatoare.
Taxa de transport(curierat) este fixa.

Returnarea

1. 14 zile drept de retur garantat 

Conform cu legislatia EU in vigoare aveti dreptul de retur fara nici o intrebare din partea noastra, este dreptul dvs. si il vom respecta. Totusi ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzi viitoare catre acelasi client, fara ca in clientul sa fi achitat in avans o taxa egala cu valoarea livrarii retunate in comanda precedenta.

Atentie!

  • Returnarea in 14 zile este posibila si vom onora partea noastra de intelegere, dar va rugam sa tineti cont de faptul ca AMBALAJELE produselor fac parte din prezentarea produsului si in caz de returnare cu ambalajul distrus sau prezentat intr-un mod prin care nu mai poate fi revandut la pretul intial, vi se va deduce din valoarea produsului o taxa cuprinsa intre 0 si 50%, pentru aducere la conformitate daca aceasta este posibila.

Tupuri de ambalaje si desfacere in siguranta pentru testare

Casti bebe 3 luni+

  • Cutia de carton de poate desface prin amble capete prin desfacerea capacului cutiei, astfel se poate proba sau testa in siguranta, deasemenea va rugam sa pastrati toate etichetele de prezentare sau traducerile aferente produsului.

Casti Kids 2/3 ani+

  • Blisterul in care sunt impachetate castile se despace prin inlaturarea capselor de pe lateral (2 buc) si sus (1buc), dupa care blisterul se desface usor in 2 parti cu pliere la mijloc, in acest mod veti putea testa castile in deplina siguranta, deasemenea va rugam sa pastrati toate etichetele de prezentare sau traducerile aferente produsului.

Ochelari de soare

  • Cutia de carton de poate desface prin amble capete prin desfacerea capacului cutiei, astfel se poate proba sau testa in siguranta, deasemenea va rugam sa pastrati toate etichetele de prezentare, laveta sau traducerile aferente produsului.

Articole de imbracaminte:

  • Ambalajul nu este necesar pentru a se pastra/returna, dar in cazul in care produsul contine umeras, va rugam sa il returnati impreuna cu produsul primit si inclusiv cu etichetele produsului.

Alte articole:

  • Pastrati pe cat posibil ambalajele initiale si trimiteti-le impreuna cu produsul pe care doriti sa il returnati, aceste produse nu au obligativitatea prstrarii ambalajelor ci doar este recomandat.

2. Returul in caz de neconformitate, dupa 14 zile de la livrare

  • Puteti returna produsul daca are urme de utilizare sau are defectiuni vizibile inainte de desfacerea pachetului original, va vom inlocui produsul cu unul similar, in acest caz nu ne obligam sa returnam contravolarea produsului ci doar reparatia (daca este cazul sau inlocuirea lui)

3. Taxele de transport pentru retururi

  • Taxele de transport pentru retur vor trebui suportate de catre client.

Acestea pot fi de 2 feluri

  • a. Clientul cheama curierul dorit de catre el si achita contravaloarea transportului, va rugam sa nu cereti valori ramburs, deoarece banii vor fi virati ulterior in contul clientului
  • b. Completati formularul de Retur si noi vom solicita curierului sa faca ridicarea

Nota: Formularul de retur poate fi completat in contul tau de client, ramura RETURNAREA MARFII, unde veti gasi informatii despre comanda, livrare sau retur.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.