Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână
  Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână
  Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână
  Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână
  Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână
  Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână

  Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână

  Grupa de varsta: 0-12 luni

  Compania perfectă de călătorie în deplasare pentru a menține gâtul și capul delicat al bebelușului dvs. în poziție, ajută la prevenirea „sindromului capului plat” și asigură o călătorie confortabilă atât pentru copil, cât și pentru dumneavoastră.

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână este partenerul perfect în călătoriile cu bebelușul dvs. de până la 12 luni. Acest suport special creat menține gâtul și capul delicat al bebelușului într-o poziție confortabilă, ajutând la prevenirea "sindromului capului plat". Astfel, veți putea călători în siguranță și confort, atât pentru copil, cât și pentru dumneavoastră.

  Caracteristicile produsului:  - Suport ergonomic pentru cap și gât, special conceput pentru sugari
  - Fabricat din materiale moi și delicate, pentru a oferi confort maxim
  - Design inovator, cu o zână drăguță, care îi va încânta pe cei mici
  - Ușor de instalat și ajustat pe scaunul auto sau cărucior
  - Previne "sindromul capului plat" și asigură o poziție corectă a capului și gâtului

  Recomandari pentru produs:  Recomandăm utilizarea suportului Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână în orice călătorie cu bebelușul dvs. de până la 12 luni. Acesta este ideal pentru utilizare în mașină, în cărucior sau în orice altă situație în care bebelușul are nevoie de susținere suplimentară pentru cap și gât. Suportul este ușor de curățat și întreținut, astfel încât să puteți folosi produsul în mod repetat, asigurând confortul și siguranța micuțului dumneavoastră.

  Nu ratați oportunitatea de a oferi bebelușului dvs. o călătorie confortabilă și sigură! Achiziționați acum Benbat, Suport pentru cap și gât pentru sugari - Zână și bucurați-vă de fiecare moment petrecut împreună în călătorii.
  HR281
  1 Obiect

  Proaspăt!

  Aceasta este povestea a doi frați cu un vis. Costa și Paul au crescut cu o pasiune pentru design și când au atins în sfârșit vârsta, cei doi frați au plecat să studieze la o școală prestigioasă de design industrial. După absolvire, cei doi și-au început călătoria în industria produselor pentru copii și și-au aplicat talentul în companii de top din industrie. După câțiva ani, au înțeles că conceptele și design-urile lor sunt îndrăgite atât de copii, cât și de părinți, așa că, în 2008, cei doi au decis să-și deschidă propriul brand de produse pentru copii cu design-uri proaspete. Astfel s-a născut Benbat. Compania a crescut și s-a dezvoltat și acum a câștigat o bază de clienți fideli pe peste 30 de continente din întreaga lume prin gama sa de produse proaspete și diverse.

  Distracţie!

  Echipa de design profesionist a lui Benbat sunt doar copii care nu au vrut să crească. Ei văd lumea prin ochii copiilor și astfel proiectează produse care se potrivesc perfect cu fiecare vârstă. Cu aceste produse, călătoriile și activitățile devin distractive, distractive și o experiență de învățare pentru toți. Produsele noastre sunt îndrăgite de „copii” de toate vârstele – de la 0 la 100 de ani – și cu siguranță vor face pe toată lumea să zâmbească.

  Funcţional!

  Produsele noastre sunt special realizate în interior și în exterior, cu materiale sigure, durabile și ușor de curățat, permițând confort maxim. În plus, produsele noastre sunt fabricate la standarde globale de calitate, asigurând că noul dvs. produs ajunge acasă în siguranță, rezistă la smucire, mestecare, aruncare și lovire și, cel mai important, rămâne cu dvs. mult timp. Cel mai bun dintre toate – majoritatea produselor noastre sunt multifuncționale și încurajează copiii să folosească diferite abilități și simțuri.

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.