Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet
  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet
  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet
  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet
  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet
  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet
  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet
  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet

  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet

  GRUPA DE VARSTA: 0-36 luni
  PACHET DE 3 JUCARII MASTICABILE
  Usor de curatat
  Usor de apucat
  Textura distractivă, denivelată
  Stimulează și calmează
  Centru gol
  100% silicon alimentar
  Fără BPA, latex și ftalați
  Se poate spăla in masina de vase și raci in congelator
  MADE IN USA, Fabricat in statele unite
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, 3/pachet, sunt perfecte pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 36 luni. Aceste jucarii masticabile sunt concepute pentru a fi usor de apucat de catre bebelusi si de a le oferi un confort si o distractie deplina in timpul procesului de dentitie.

  Caracteristicile produsului:  Aceste jucarii dentitie si mestecat sunt fabricate din 100% silicon alimentar, ceea ce le face sigure pentru copii. Ele sunt libere de BPA, latex si ftalati, asigurand astfel ca bebelusul dumneavoastra nu va fi expus la substante nocive.

  Textura distractiva si denivelata a jucariilor stimuleaza simturile bebelusului, oferindu-i o experienta senzoriala placuta. Centrul gol al jucariilor permite copilului sa le mestece si sa le exploreze in voie.

  Aceste jucarii sunt usor de curatat, putand fi spalate in masina de vase. De asemenea, ele pot fi racite in congelator pentru a oferi un efect de calmare in timpul eruptiei dentare.

  Recomandari pentru produs:  Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat sunt ideale pentru bebelusii care trec prin perioada de dentitie. Acestea nu doar ca ii ajuta pe cei mici sa isi calmeze gingiile dureroase, dar le ofera si o distractie sanatoasa. Fiind fabricate in Statele Unite, aceste jucarii sunt de calitate superioara si sigure pentru utilizare.

  Cu Baby Banana Jucarii Dentitie & Mestecat, bebelusul dumneavoastra va avea parte de o experienta placuta si sigura in timpul procesului de dentitie. Asigurati-va ca ii oferiti cea mai buna solutie pentru a-i calma gingiile si a-i stimula simturile!

  Jucării pentru dinți și jucării de mestecat pentru bebeluși, pachet de 3

  PACHET DE 3 JUCARII MASTICABILE - Aceste Suzete Smoothie vin într-un pachet de trei. Suzetele in forma de ananas, căpșuni și struguri oferă forme și texturi interesante pe care bebelușul tău le va adora.

  SENZATIE DE MOLICIUNE - Cu un centru gol, această jucărie poate fi strânsă cu toată puterea de bebelușul tău. Acest lucru le face excelente pentru a le mesteca în timp ce unui nou-născut sau copil mic își cresc dinții.

  TEXTURA FINĂ - Diferitele forme și texturi ale jucăriei ajută la menținerea ocupate a gurilor curioase. Mânerul face jucăria ușor de apucat, astfel încât mâinile mici o pot controla cu ușurință. Încearcă să-l folosești si ținut la rece!

  UȘOR DE CURĂȚAT - Deoarece aceste dispozitive de dentiție sunt fabricate din silicon, se pot spăla în mașina de spălat vase, făcându-le super ușor de curățat! Pentru a ameliora durerea gingiilor sau a gurii, aceste jucării pot fi introduse în congelator înainte de utilizare. Jucaria de dentitie înghețata ajută la ameliorarea durerii.

  Ideale pentru vârste cuprinse între 0 și 36 de luni

  Excelentă pentru bebeluși și sugari, această jucărie funcționează excelent pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3, 6 și 12 luni până la copiii cu vârsta de 36 de luni. Atât băieții, cât și fetele se pot bucura de compania acestor suzete Smoothie pe măsură ce se dezvoltă și cresc.

  Caracteristici suplimentare:

  Dimensiuni: 5 x 2,5 x 7,5 cm

  Greutate: 23 grame

  Material: silicon alimentar

  Instructiuni de intretinere: Se spala la masina.

  Smothies
  1 Obiect

  În 2001, un copil fericit cu părul blond își mesteca periuța de dinți, așa cum fac adesea copiii mici. În timp ce alerga, a căzut brusc, iar periuța de dinți din plastic dur i-a înțepenit cerul gurii, perforând țesutul moale al palatului. Rănirea ar fi putut fi fatală, iar rănile ca aceasta sunt cauza principală pentru care copiii sub doi ani vizitează camera de urgență.

  Bunica și mătușa în ajutor! După acest incident, bunica micuțului, Sandra Phillips, și mătușa sa, igienista dentară, Heather Phillips, au făcut echipă pentru a preveni ca astfel de răni să se întâmple altor copii. Împreună a luat naștere ideea lor pentru prima periuță de dinți flexibilă.

  De atunci, Baby Banana a vândut milioane de periuțe de dinți flexibile și dispozitive de dentiție, menținând în siguranță milioane de guri mici, ajutând în același timp copiii să învețe devreme obiceiuri bune de îngrijire orală.

  Chiar dacă compania a crescut, Baby Banana rămâne o afacere de familie, majoritatea angajaților fiind membri ai familiei, toți lucrând pentru a duce mai departe viziunea de a crea produse sigure, moi, flexibile și distractive pentru copii.

   

  Nu noi am inventat periuța de dinți. Am făcut-o mai sigură .

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.