Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny

  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Beatrice the Bunny

  • Set de colantei și șosete Zoocchini Grip+Easy™ Comfort - Beatrice the Bunny,
   6-12 si 12-18 luni
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Zoocchini, Set Colantei și șosete Grip Easy™ Comfort - Beatrice the Bunny, sunt perfecte pentru micuții aventurieri cu vârste cuprinse între 6 și 18 luni. Această combinație adorabilă de colanți și șosete este concepută pentru a oferi confort și siguranță în timp ce micuțul tău explorează lumea înconjurătoare.

  Colanții sunt realizați dintr-un material moale și elastic, care se mulează perfect pe piciorușele delicate ale bebelușului. Cu un design fermecător cu Beatrice the Bunny, acești colanți vor aduce un zâmbet pe chipul micuțului tău. În plus, colanții sunt prevăzuți cu tehnologia Grip Easy™, care asigură o aderență excelentă pe podea, evitând alunecările nedorite.

  Șosetele din acest set sunt la fel de drăguțe și funcționale. Realizate dintr-un material moale și respirabil, acestea vor menține piciorușele micuțului tău confortabile și uscate pe parcursul întregii zile. Cu un design în ton cu Beatrice the Bunny, aceste șosete vor adăuga un strop de distracție și stil fiecărei ținute.

  Caracteristicile produsului:  - Setul include colanți și șosete cu designul adorabil al lui Beatrice the Bunny
  - Colanții sunt realizați dintr-un material moale și elastic, asigurând confort maxim
  - Tehnologia Grip Easy™ oferă o aderență excelentă pe podea, evitând alunecările
  - Șosetele sunt realizate dintr-un material moale și respirabil, menținând piciorușele uscate și confortabile
  - Potrivite pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 luni

  Recomandări pentru produs:  Zoocchini, Setul Colantei și șosete Grip Easy™ Comfort - Beatrice the Bunny, sunt alegerea perfectă pentru părinții care doresc să ofere micuților lor confort și siguranță în timpul explorărilor lor zilnice. Cu designul adorabil al lui Beatrice the Bunny și tehnologia Grip Easy™, aceste colanți și șosete vor fi pe placul atât al părinților, cât și al bebelușilor. Asigură-te că micuțul tău este pregătit pentru aventuri și adaugă acest set drăguț în garderoba lui!

  Seturile de colanti și șosete grip+easy™ Comfort Crawler de la Zoocchini sunt concepute pentru a fi distractive și funcționale, care susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului, un progres natural al dezvoltării mersului în picioare și a alergarii!

  Drăguți și stilați, combinați cu caracteristici moderne și inovatoare de design, aceștia sunt cei mai buni decât colanți fără talpa. Mamicile vor adora tricotul moale, care este confortabil pentru bebeluș și pe dedeasupra protejează genunchii micuților de vânătăi și zgârieturi atunci când se târăsc curioși.

  Puncte importante ale produsului:

  • Fabricat din tub de tricot și realizat dintr-un amestec confortabil de bumbac comfortabil si poliamidă cu spandex pentru elasticitate și flexibilitate în două direcții.
  • Aplicatiile unice aderente din silicon la genunchi, susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului și îl ajută pe copil să împingă fără să alunece.
  • Colanteii pot fi purtati și de copiii mici care se cațără, sar sau se cad, oferindu-le aderența suplimentară anti-alunecare în timp ce se joaca.
  • Extra moale la atingere, material elastic și respirabil, colantii pentru bebeluși Zoocchini protejează pielea sensibilă a bebelușului.
  • Adorabili și stilați, colanteii 'grip+easy' au caracteristici de design inovatoare pentru a ajuta bebelușii atunci când învață pentru prima dată să se târască.
  • Talie elastică: fără nasturi sau curea.
  • Pe măsură ce bebelușul începe să se târâie pe burtă și să se târască în patru, învață să-și ridice corpul de pe podea și să mențină acea poziție, prinderea inteligent proiectată și poziționată + prinderile antiderapante ușoare din silicon la genunchi oferă tracțiune și încurajează mișcarea pentru a sprijini dezvoltarea corpului superior pentru târârile clasice cu mâinile și genunchii - coordonare bilaterală folosind brațele și picioarele în mișcări reciproce
  • Grip-uri antiderapante din silicon „grip+easy” cu design unic pe genunchi - măresc stabilitatea, echilibrul și încrederea la târârile transversale.
  • Sezutul cu model drăguț suficient de încăpător pentru orice scutec.
  • Colanti de lungime completă potrivite pentru a fi purtate în toate anotimpurile.
  • Țesătură ultra confortabilă care se mișcă odata cu bebelușul, talie elastică moale, largă pentru un plus de confort, blândă cu zona stomacului bebelușului; îmbrăcare/dezbracare ușoară - „easy-on”/”easy-off”.
  • Manșeta elastică tine colanteii fixati de la drumeții.
  UN SET DE FACUT CADOU, UNIC
  • Colanteii Zoocchini sunt un cadou unic și distractiv! Accesoriu perfect, distractiv și ușor de îmbinat cu orice ținută, acesta este un articol esențial de garderobă pentru fiecare bebeluș! Un must have pentru Botez, zile de naștere, Crăciun și orice alta ocazie!
  • Un set cadou perfect!
  • Mamele de pretutindeni se bucură de produsele Zoocchini.
  • Colanteii Zoocchini grip+easy vin într-o varietate de alegeri preferate de animale și culori pentru bebelușul dvs., așa că veți găsi cu siguranță unul preferat. Vezi pe sieul nostru baby-wearing.ro si celelalte model, dar si inclusiv seturile de 3 perechi de sosete complementare.

  Pereche gratuită de șosete asortate, antiderapante incluse!
  Perfect3 pentru tranziția târât-mers!

  Tabel Marimi:

  Vârsta VârstaÎnălțime copilLungime colantiTalie elastica
  6-12 luni66-78 cm38 cm17,8-30,5 cm
  12-18 luni74-86 cm
  44 cm
  19-33 cm
  ZOO12506-6-12M
  1 Produse
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.