Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy,...
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy,...
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy,...
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Laney the Llama
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Laney the Llama
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Laney the Llama

  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Laney the Llama

  • Set de colantei și șosete Zoocchini Grip+Easy™ Comfort - Laney the Llama,
   6-12 si 12-18 luni
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Zoocchini, Set Colantei Sosete, Grip Easy, Laney the Llama este un set adorabil de colanți și șosete pentru bebeluși și copii mici, în vârstele de 6-12 luni și 12-18 luni. Acestea sunt concepute pentru a oferi confort și siguranță în timp ce micuții își explorează lumea în stil.

  Caracteristicile produsului:  - Setul include o pereche de colanți și o pereche de șosete, ambele cu designul drăgălaș al lui Laney the Llama.
  - Colanții și șosetele sunt fabricate din materiale moi și elastice, care se potrivesc perfect piciorușelor delicate ale copiilor.
  - Tehnologia Grip Easy asigură o aderență excelentă, prevenind alunecarea și ajutându-i pe cei mici să se mențină în picioare în siguranță.
  - Designul colorat și vesel al lui Laney the Llama adaugă un strop de distracție și personalitate fiecărei ținute.

  Recomandari pentru produs:  - Zoocchini, Set Colantei Sosete, Grip Easy, Laney the Llama este perfect pentru bebelușii și copiii mici care încep să-și descopere abilitățile de mers și au nevoie de o aderență suplimentară pentru a se simți încrezători.
  - Aceste colanți și șosete sunt ideale pentru activități în interior sau în aer liber, precum joaca în parc sau explorarea casei.
  - Setul poate fi un cadou minunat pentru un baby shower sau pentru a sărbători un nou-născut în viața voastră.

  Cu Zoocchini, Set Colantei Sosete, Grip Easy, Laney the Llama, micuții voștri vor fi în siguranță și vor arăta adorabil în același timp. Alegeți acest set și transformați fiecare pas într-o aventură plină de stil și distracție!

  *Vă rugăm să rețineți că această descriere conține cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html pentru a evidenția anumite aspecte ale produsului.*

  Seturile de colanti și șosete grip+easy™ Comfort Crawler de la Zoocchini sunt concepute pentru a fi distractive și funcționale, care susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului, un progres natural al dezvoltării mersului în picioare și a alergarii!

  Drăguți și stilați, combinați cu caracteristici moderne și inovatoare de design, aceștia sunt cei mai buni decât colanți fără talpa. Mamicile vor adora tricotul moale, care este confortabil pentru bebeluș și pe dedeasupra protejează genunchii micuților de vânătăi și zgârieturi atunci când se târăsc curioși.

  Puncte importante ale produsului:

  • Fabricat din tub de tricot și realizat dintr-un amestec confortabil de bumbac comfortabil si poliamidă cu spandex pentru elasticitate și flexibilitate în două direcții.
  • Aplicatiile unice aderente din silicon la genunchi, susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului și îl ajută pe copil să împingă fără să alunece.
  • Colanteii pot fi purtati și de copiii mici care se cațără, sar sau se cad, oferindu-le aderența suplimentară anti-alunecare în timp ce se joaca.
  • Extra moale la atingere, material elastic și respirabil, colantii pentru bebeluși Zoocchini protejează pielea sensibilă a bebelușului.
  • Adorabili și stilați, colanteii 'grip+easy' au caracteristici de design inovatoare pentru a ajuta bebelușii atunci când învață pentru prima dată să se târască.
  • Talie elastică: fără nasturi sau curea.
  • Pe măsură ce bebelușul începe să se târâie pe burtă și să se târască în patru, învață să-și ridice corpul de pe podea și să mențină acea poziție, prinderea inteligent proiectată și poziționată + prinderile antiderapante ușoare din silicon la genunchi oferă tracțiune și încurajează mișcarea pentru a sprijini dezvoltarea corpului superior pentru târârile clasice cu mâinile și genunchii - coordonare bilaterală folosind brațele și picioarele în mișcări reciproce
  • Grip-uri antiderapante din silicon „grip+easy” cu design unic pe genunchi - măresc stabilitatea, echilibrul și încrederea la târârile transversale.
  • Sezutul cu model drăguț suficient de încăpător pentru orice scutec.
  • Colanti de lungime completă potrivite pentru a fi purtate în toate anotimpurile.
  • Țesătură ultra confortabilă care se mișcă odata cu bebelușul, talie elastică moale, largă pentru un plus de confort, blândă cu zona stomacului bebelușului; îmbrăcare/dezbracare ușoară - „easy-on”/”easy-off”.
  • Manșeta elastică tine colanteii fixati de la drumeții.
  UN SET DE FACUT CADOU, UNIC
  • Colanteii Zoocchini sunt un cadou unic și distractiv! Accesoriu perfect, distractiv și ușor de îmbinat cu orice ținută, acesta este un articol esențial de garderobă pentru fiecare bebeluș! Un must have pentru Botez, zile de naștere, Crăciun și orice alta ocazie!
  • Un set cadou perfect!
  • Mamele de pretutindeni se bucură de produsele Zoocchini.
  • Colanteii Zoocchini grip+easy vin într-o varietate de alegeri preferate de animale și culori pentru bebelușul dvs., așa că veți găsi cu siguranță unul preferat. Vezi pe sieul nostru baby-wearing.ro si celelalte model, dar si inclusiv seturile de 3 perechi de sosete complementare.

  Pereche gratuită de șosete asortate, antiderapante incluse!
  Perfect3 pentru tranziția târât-mers!

  Tabel Marimi:

  Vârsta VârstaÎnălțime copilLungime colantiTalie elastica
  6-12 luni66-78 cm38 cm17,8-30,5 cm
  12-18 luni74-86 cm
  44 cm
  19-33 cm
  ZOO12512-6-12M
  1 Produse
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.