Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Kallie the Kitten
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Kallie the Kitten
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Kallie the Kitten
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Kallie the Kitten
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Kallie the Kitten
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Kallie the Kitten

  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Kallie the Kitten

  • Set de colantei și șosete Zoocchini Grip+Easy™ Comfort - Kallie the Kitten,
   6-12 si 12-18 luni
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Cu setul de colanți și șosete Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Kallie the Kitten, micuțul tău va fi mereu în mișcare și în siguranță! Aceste accesorii adorabile sunt perfecte pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 18 luni. Designul lor încântător, inspirat de pisicuța Kallie, va aduce un zâmbet pe chipul oricărui copil.

  Caracteristicile produsului:  - Setul include colanți și șosete moi și confortabile, perfecte pentru piciorușele delicate ale bebelușului tău.
  - Tehnologia Grip Easy™ asigură o aderență excelentă pe orice suprafață, prevenind alunecarea și accidentele neplăcute.
  - Materialul de calitate superioară este moale la atingere și rezistent, garantând durabilitatea produsului.
  - Designul vesel și colorat cu pisicuța Kallie va stimula imaginația și creativitatea copilului tău.

  Recomandări pentru produs:  Setul de colanți și șosete Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Kallie the Kitten este ideal pentru copiii activi și curioși, care își doresc să exploreze lumea în siguranță. Aceste accesorii sunt potrivite pentru activități în interior și în aer liber, precum cățăratul, mersul pe jos sau jocurile în parc. Cu ajutorul tehnologiei Grip Easy™, micuțul tău va putea să se bucure de aventuri fără griji și să-și dezvolte abilitățile motorii într-un mod distractiv și sigur.

  Alege setul de colanți și șosete Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Kallie the Kitten pentru a aduce un plus de confort și stil în garderoba micuțului tău!

  Descrierea detaliată a produsului:  Setul de colanți și șosete Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Kallie the Kitten este alegerea perfectă pentru micuții aventurieri în vârstă de 6-12 și 12-18 luni. Aceste accesorii adorabile sunt concepute pentru a oferi confort și siguranță în timpul explorărilor lor pline de energie.

  Caracteristicile produsului:  - Setul include colanți și șosete cu designul încântător al lui Kallie the Kitten, care va captiva imaginația copiilor.
  - Materialele moi și elastice asigură o potrivire perfectă și un confort maxim pentru piciorușele delicate.
  - Tehnologia Grip Easy™ oferă o aderență excelentă pe podea, ajutându-i pe cei mici să se deplaseze în siguranță și să-și dezvolte abilitățile motorii.

  Recomandări pentru produs:  Aceste colanți și șosete sunt ideale pentru copiii mici care încep să exploreze lumea din jurul lor. Recomandăm acest set pentru părinții care doresc să ofere micuților lor o experiență confortabilă și sigură în timpul jocurilor și aventurilor lor zilnice. Cu Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Kallie the Kitten, copiii vor fi încântați să descopere lumea într-un mod distractiv și plin de stil.

  Asigurați-vă că micuții dvs. au parte de cele mai bune experiențe de explorare și joacă cu acest set de colanți și șosete adorabile. Nu ratați ocazia de a adăuga un strop de magie și confort în viața micuților dvs. cu Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Kallie the Kitten!

  Seturile de colanti și șosete grip+easy™ Comfort Crawler de la Zoocchini sunt concepute pentru a fi distractive și funcționale, care susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului, un progres natural al dezvoltării mersului în picioare și a alergarii!

  Drăguți și stilați, combinați cu caracteristici moderne și inovatoare de design, aceștia sunt cei mai buni decât colanți fără talpa. Mamicile vor adora tricotul moale, care este confortabil pentru bebeluș și pe dedeasupra protejează genunchii micuților de vânătăi și zgârieturi atunci când se târăsc curioși.

  Puncte importante ale produsului:

  • Fabricat din tub de tricot și realizat dintr-un amestec confortabil de bumbac comfortabil si poliamidă cu spandex pentru elasticitate și flexibilitate în două direcții.
  • Aplicatiile unice aderente din silicon la genunchi, susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului și îl ajută pe copil să împingă fără să alunece.
  • Colanteii pot fi purtati și de copiii mici care se cațără, sar sau se cad, oferindu-le aderența suplimentară anti-alunecare în timp ce se joaca.
  • Extra moale la atingere, material elastic și respirabil, colantii pentru bebeluși Zoocchini protejează pielea sensibilă a bebelușului.
  • Adorabili și stilați, colanteii 'grip+easy' au caracteristici de design inovatoare pentru a ajuta bebelușii atunci când învață pentru prima dată să se târască.
  • Talie elastică: fără nasturi sau curea.
  • Pe măsură ce bebelușul începe să se târâie pe burtă și să se târască în patru, învață să-și ridice corpul de pe podea și să mențină acea poziție, prinderea inteligent proiectată și poziționată + prinderile antiderapante ușoare din silicon la genunchi oferă tracțiune și încurajează mișcarea pentru a sprijini dezvoltarea corpului superior pentru târârile clasice cu mâinile și genunchii - coordonare bilaterală folosind brațele și picioarele în mișcări reciproce
  • Grip-uri antiderapante din silicon „grip+easy” cu design unic pe genunchi - măresc stabilitatea, echilibrul și încrederea la târârile transversale.
  • Sezutul cu model drăguț suficient de încăpător pentru orice scutec.
  • Colanti de lungime completă potrivite pentru a fi purtate în toate anotimpurile.
  • Țesătură ultra confortabilă care se mișcă odata cu bebelușul, talie elastică moale, largă pentru un plus de confort, blândă cu zona stomacului bebelușului; îmbrăcare/dezbracare ușoară - „easy-on”/”easy-off”.
  • Manșeta elastică tine colanteii fixati de la drumeții.
  UN SET DE FACUT CADOU, UNIC
  • Colanteii Zoocchini sunt un cadou unic și distractiv! Accesoriu perfect, distractiv și ușor de îmbinat cu orice ținută, acesta este un articol esențial de garderobă pentru fiecare bebeluș! Un must have pentru Botez, zile de naștere, Crăciun și orice alta ocazie!
  • Un set cadou perfect!
  • Mamele de pretutindeni se bucură de produsele Zoocchini.
  • Colanteii Zoocchini grip+easy vin într-o varietate de alegeri preferate de animale și culori pentru bebelușul dvs., așa că veți găsi cu siguranță unul preferat. Vezi pe sieul nostru baby-wearing.ro si celelalte model, dar si inclusiv seturile de 3 perechi de sosete complementare.

  Pereche gratuită de șosete asortate, antiderapante incluse!
  Perfect3 pentru tranziția târât-mers!

  Tabel Marimi:

  Vârsta VârstaÎnălțime copilLungime colantiTalie elastica
  6-12 luni66-78 cm38 cm17,8-30,5 cm
  12-18 luni74-86 cm
  44 cm
  19-33 cm
  ZOO12513-12-18M
  1 Obiect
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.