Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Navy Blue
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Navy Blue
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Navy Blue
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Navy Blue

  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Navy Blue

  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
  • Include ambele capace, unul de baut și altul cu filet pentru inchiderea ermetica
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Sticla Termos/Sport, cu pereti dubli, este partenerul perfect pentru aventurile tale de zi cu zi. Cu o capacitate generoasă de 950ml și o mărime ideală pentru a fi luată peste tot, această sticlă termos îți permite să te bucuri de băuturile preferate în orice moment al zilei.

  Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 de cea mai înaltă calitate, această sticlă termos nu transferă aromele, astfel încât vei putea savura cu adevărat fiecare înghițitură. Indiferent dacă preferi un ceai cald sau un smoothie răcoros, această sticlă termos îți va păstra băutura la temperatura ideală pentru mai mult timp.

  Caracteristicile produsului:

  - Rezistența și robustețea sunt cuvintele de ordine pentru această sticlă termos. Concepută pentru a rezista ani de utilizare intensă, aceasta este un partener de încredere în orice aventură.
  - Izolarea termică de înaltă calitate asigură că băutura ta rămâne răcoroasă sau caldă pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel, poți să te bucuri de o cafea caldă în timpul unei plimbări lungi sau să savurezi un vin roșu răcoros la o petrecere în aer liber.
  - Sticla termos este echipată cu două capace, unul special conceput pentru a bea direct din sticlă, iar celălalt cu filet pentru închiderea ermetică. Astfel, vei avea mereu opțiunea potrivită pentru a-ți satisface nevoile.

  Recomandări pentru produs:

  - Această sticlă termos este ideală pentru cei care își doresc să aibă mereu băutura preferată la îndemână, indiferent de locație sau moment al zilei.
  - Datorită capacității generoase de 950ml, această sticlă termos este perfectă pentru excursii în natură, plimbări lungi sau petreceri în aer liber.
  - Poți folosi această sticlă termos pentru a-ți păstra băutura preferată răcoroasă în timpul verii sau pentru a-ți menține ceaiul cald în timpul iernii.

  Cu Sticla Termos/Sport, perete dubli, 2in1, 950ml, Navy Blue, vei avea mereu la îndemână băutura preferată, indiferent de aventurile pe care le întâmpini în viața ta. Alege calitatea și fiabilitatea pentru a-ți însoți fiecare pas!

  Sticlele pentru băuturi BANZ sunt:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Disponibile în culori unice australiene
  • Construite cu 2 pereți și vacumate la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore,  în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMELE și testat pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se pot spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Ideale și pentru evenimente sportive - footbal, cricket, show-uri aeriene, festivale pe iarbă, - peste tot unde ai nevoie de o bautură caldă sau răcoritoare.
  • Disponibile într-o gamă de culori exclusive Australiene BANZ, sticlele termice se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK001
  1 Obiect

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.