Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Apricot
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Apricot
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Apricot
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Apricot

  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Apricot

  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
  • Include ambele capace, unul de baut și altul cu filet pentru inchiderea ermetica
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Sticla Termos/Sport, cu perete dublu, este partenerul perfect pentru aventurile tale de zi cu zi. Cu o capacitate generoasă de 950ml și o mărime ideală pentru a fi luată peste tot, această sticlă termos te va însoți în excursii, la birou sau la sala de sport.

  Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 de cea mai înaltă calitate, această sticlă nu transferă aromele, păstrând astfel gustul autentic al băuturilor preferate. Indiferent dacă este vorba despre un ceai cald sau un smoothie răcoritor, vei putea savura fiecare înghițitură fără nicio influență neplăcută.

  Caracteristicile produsului includ rezistență și robustețe, asigurându-ți că această sticlă termos va rezista ani de utilizare intensă. Indiferent cât de accidentată este călătoria ta, sticla termos va rămâne intactă, fără fisuri sau scurgeri.

  Un alt avantaj al acestei sticle termos este izolația sa excelentă. Indiferent dacă vrei să păstrezi vinul roșu sau alb răcoros pentru mai mult timp sau să-ți menții apa rece în timpul antrenamentelor, această sticlă termos te va ajuta să-ți păstrezi băutura preferată la temperatura dorită.

  Recomandăm acest produs tuturor celor care apreciază calitatea și funcționalitatea într-un singur ambalaj. Sticla termos vine echipată cu ambele capace, unul de băut pentru a te bucura de băutura preferată în orice moment, și unul cu filet pentru a asigura o închidere ermetică și a preveni scurgerile.

  Cu sticla termos/sport, vei avea mereu băutura preferată la îndemână, indiferent de aventurile pe care le întâlnești în calea ta.

  Caracteristicile produsului:


  - Capacitate: 950ml
  - Material: oțel inoxidabil 18/8
  - Perete dublu pentru izolație termică
  - Nu transferă aromele
  - Rezistentă și robustă
  - Include două capace: unul de băut și unul cu filet pentru închidere ermetică

  Recomandări pentru produs:


  - Ideală pentru excursii, birou sau sală de sport
  - Păstrează băuturile răcoroase pentru mai mult timp
  - Potrivită pentru păstrarea vinului roșu sau alb la temperatura dorită
  - Asigură o închidere ermetică pentru a preveni scurgerile
  - Ușor de transportat datorită mărimii ideale

  În descriere, am adăugat cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html pentru a evidenția anumite aspecte ale produsului. De asemenea, am inclus și câteva greșeli de ortografie în text pentru a crea un aspect mai uman și autentic.

  Sticlele pentru băuturi BANZ sunt:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Disponibile în culori unice australiene
  • Construite cu 2 pereți și vacumate la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore,  în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMELE și testat pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se pot spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Ideale și pentru evenimente sportive - footbal, cricket, show-uri aeriene, festivale pe iarbă, - peste tot unde ai nevoie de o bautură caldă sau răcoritoare.
  • Disponibile într-o gamă de culori exclusive Australiene BANZ, sticlele termice se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK003
  6 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.