Cana de Bere din inox 18/8 cu pereti dubli+capac, 475ml, Apricot
  Cana de Bere din inox 18/8 cu pereti dubli+capac, 475ml, Apricot

  Cana de Bere din inox 18/8 cu pereti dubli+capac, 475ml, Apricot

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luată peste tot
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolată pentru a păstra cafeaua ta caldă sau apa rece pentru timp mai lung
  • Include Capac
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Cana de Bere din inox 18/8 cu pereți dubli capac, 475ml, Apricot este alegerea perfectă pentru iubitorii de bere care doresc să se bucure de o băutură răcoritoare în orice moment. Această cană este fabricată din oțel inoxidabil 18/8, ceea ce înseamnă că nu va transfera aromele și va păstra berea proaspătă și delicioasă. Cu o greutate redusă și un design compact, această cană este ușor de transportat și poate fi luată peste tot, fie că mergeți la o petrecere în aer liber sau la un picnic în parc.

  Caracteristicile produsului:


  Această cană de bere din inox 18/8 are o capacitate de 475ml, ceea ce o face potrivită pentru a savura berea preferată în cantitatea dorită. Cu perete dublu și izolație termică, această cană menține temperatura băuturii pentru mai mult timp, astfel încât să puteți savura fie o bere rece și răcoritoare, fie o cafea caldă și aromată. De asemenea, cana este rezistentă și robustă, fiind construită pentru a rezista ani de utilizare și aventuri.

  Recomandări pentru produs:


  Această cană de bere din inox 18/8 cu perete dublu și capac este recomandată tuturor iubitorilor de bere și băuturi răcoritoare. Datorită designului său compact și ușor de transportat, această cană poate fi luată în excursii, campinguri sau la evenimente în aer liber. De asemenea, datorită izolației termice, această cană este ideală pentru a păstra băuturile reci sau calde pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu ratați ocazia de a vă bucura de o bere proaspătă și răcoritoare oriunde vă aflați, cu această cană de bere din inox 18/8 cu perete dublu capac, 475ml, Apricot.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: greutate redusă, ușor de transportat, oțel inoxidabil 18/8, NU TRANSFERĂ AROMELE, mărime ideală, rezistentă, robustă, izolată, păstra cafeaua caldă, apa rece, capac.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Cana de bere BANZ pentru călătorii este:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Mărime ideală pentru a fi luată peste tot
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolată pentru a păstra berea rece pentru timp indelungat
  • Cu toartă ușor de prins și capacul BANZ Easy Sip (ușor de băut)
  • Construită cu 2 pereți și vacumati la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore, în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricată din oțel inoxidabil (inox)18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMĂ și testată pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se poate spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Disponibile într-o gamă de 4 culori exclusive Australiene BANZ, canile pentru bere de calatorie se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK011
  1 Obiect

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.