Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Dark Green
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Dark Green
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Dark Green
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Dark Green

  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Dark Green

  • 11Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
  • Include ambele capace, unul de baut și altul cu filet pentru inchiderea ermetica
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Sticla Termos/Sport, cu pereti dubli, este partenerul perfect pentru aventurile tale de zi cu zi. Cu o capacitate generoasă de 950ml, această sticlă termos te va însoți oriunde mergi. Indiferent dacă mergi la birou, în parc sau la sala de sport, această sticlă este mărimea ideală pentru a fi luată peste tot.

  Fabricată din oțel inoxidabil 18/8, această sticlă termos nu transferă aromele, astfel încât poți savura băuturile preferate fără să-ți faci griji că gustul va fi afectat. Cu peretele dublu, sticla este rezistentă și robustă, fiind concepută să reziste ani de utilizare intensă.

  Caracteristicile produsului:

  - Izolarea termică superioară menține vinul roșu sau alb răcoros pentru mai mult timp, astfel încât să te poți bucura de o băutură proaspătă chiar și după ore de la umplere.
  - Sticla termos vine într-un elegant ton de Dark Green, adăugând un strop de rafinament și stil la fiecare înghițitură.
  - Sticla este echipată cu două capace: unul de băut, pentru a-ți permite să savurezi băutura fără să deschizi complet sticla, și unul cu filet pentru închidere ermetică, asigurându-se că nu există scurgeri sau vărsări nedorite.

  Recomandări pentru produs:

  - Această sticlă termos este perfectă pentru iubitorii de activități în aer liber, călătorii sau pentru cei care petrec mult timp la birou. Poți să-ți iei băutura preferată cu tine și să te bucuri de ea oricând și oriunde.
  - Datorită capacității generoase, sticla termos este ideală și pentru a fi folosită la petreceri sau evenimente, unde poți servi băuturi răcoritoare pentru toți invitații.
  - Cu peretele dublu și izolarea termică superioară, această sticlă termos este potrivită și pentru păstrarea băuturilor calde, cum ar fi ceaiul sau cafeaua, pentru mai mult timp.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: sticlă termos/sport, perete dublu, 950ml, Dark Green.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Sticlele pentru băuturi BANZ sunt:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Disponibile în culori unice australiene
  • Construite cu 2 pereți și vacumate la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore,  în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMELE și testat pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se pot spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Ideale și pentru evenimente sportive - footbal, cricket, show-uri aeriene, festivale pe iarbă, - peste tot unde ai nevoie de o bautură caldă sau răcoritoare.
  • Disponibile într-o gamă de culori exclusive Australiene BANZ, sticlele termice se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK000
  1 Obiect

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.