Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Windflower Pink
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Windflower Pink
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Windflower Pink
  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Windflower Pink

  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Windflower Pink

  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
  • Include ambele capace, unul de baut și altul cu filet pentru inchiderea ermetica
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Sticla Termos/Sport, Pereti Dubli, 2in1, 950ml, Windflower Pink este partenerul perfect pentru aventurile tale de zi cu zi. Cu o mărime ideală pentru a fi luată peste tot, această sticlă termos/sport îți permite să te bucuri de băuturile preferate în orice moment al zilei.

  Fabricată din oțel inoxidabil 18/8, această sticlă nu transferă aromele, astfel încât vei putea savura fiecare înghițitură fără să-ți faci griji că gustul băuturii tale preferate va fi afectat. Rezistentă și robustă, această sticlă termos/sport este concepută pentru a rezista ani de utilizare intensă.

  Cu capacitatea sa de 950ml, această sticlă termos/sport este suficient de mare pentru a-ți ține băutura preferată răcoroasă pentru mai mult timp. Indiferent dacă preferi un vin roșu sau alb, această sticlă termos/sport izolează perfect băutura, astfel încât să te bucuri de gustul autentic chiar și după câteva ore.

  Sticla termos/sport Windflower Pink vine însoțită de ambele capace, unul de băut și altul cu filet pentru închiderea ermetică. Astfel, vei putea alege între a savura băutura direct din sticlă sau a o păstra în siguranță în timpul călătoriilor tale.

  Caracteristicile produsului:


  - Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  - Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  - Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  - Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
  - Include ambele capace, unul de băut și altul cu filet pentru închiderea ermetică

  Recomandări pentru produs:


  Sticla termos/sport Windflower Pink este alegerea ideală pentru cei care doresc să-și păstreze băuturile preferate răcoroase în timpul activităților lor de zi cu zi. Indiferent dacă mergi la birou, în parc sau în excursii, această sticlă termos/sport îți va fi alături în fiecare moment.

  Cu o capacitate generoasă de 950ml, această sticlă termos/sport îți permite să iei cu tine suficientă băutură pentru a te hidrata pe parcursul întregii zile. Fiind fabricată din oțel inoxidabil 18/8, această sticlă nu va transfera aromele, astfel încât vei putea savura băutura preferată în forma sa autentică.

  Rezistentă și robustă, această sticlă termos/sport este concepută pentru a rezista ani de utilizare intensă. Indiferent de aventurile tale, această sticlă termos/sport va fi mereu alături de tine, asigurându-se că băutura ta rămâne răcoroasă și revigorantă.

  Alege sticla termos/sport Windflower Pink și bucură-te de fiecare înghițitură într-un mod elegant și practic.

  Sticlele pentru băuturi BANZ sunt:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Mărime ideală pentru a fi luate peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • Disponibile în culori unice australiene
  • Construite cu 2 pereți și vacumate la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore,  în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricate din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMELE și testat pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se pot spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Ideale și pentru evenimente sportive - footbal, cricket, show-uri aeriene, festivale pe iarbă, - peste tot unde ai nevoie de o bautură caldă sau răcoritoare.
  • Disponibile într-o gamă de culori exclusive Australiene BANZ, sticlele termice se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK002
  1 Obiect

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.