Reductor toaleta buretat rosu REER
  Reductor toaleta buretat rosu REER

  Reductor toaleta buretat rosu REER

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Reductorul de toaletă buretat roșu REER este un produs inovator și practic, conceput pentru a facilita procesul de învățare a copiilor în utilizarea toaletei. Cu acest reductor, copiii vor fi încurajați să devină mai independenți și să dobândească abilitățile necesare pentru a folosi toaleta cu succes.

  Caracteristicile produsului:  - Burete moale și confortabil: Reductorul de toaletă este confecționat dintr-un burete moale și confortabil, asigurând astfel o experiență plăcută pentru copii.
  - Culoare vibrantă: Buretele roșu atrage atenția și îi încurajează pe cei mici să exploreze și să se simtă în siguranță în timpul utilizării toaletei.
  - Design ergonomic: Reductorul este proiectat ergonomic, adaptându-se perfect formei toaletei și asigurând o fixare stabilă.
  - Ușor de curățat: Materialul buretelui permite o curățare ușoară și rapidă, făcând întreținerea produsului simplă și convenabilă.

  Recomandări pentru produs:  Recomandăm utilizarea acestui reductor de toaletă pentru copiii care încep să învețe să folosească toaleta. Reductorul oferă un suport confortabil și sigur, ajutându-i pe cei mici să se simtă încrezători și independenți în timpul acestui proces important. Cu ajutorul acestui produs, copiii vor dobândi rapid abilitățile necesare pentru a utiliza toaleta cu succes, fără a fi nevoie de ajutorul părinților în fiecare moment.

  Încurajăm părinții să încerce acest reductor de toaletă buretat roșu REER, care este nu doar practic și eficient, dar și plăcut la atingere și ușor de curățat. Cu acest produs, veți transforma procesul de învățare a utilizării toaletei într-o experiență plăcută și reușită pentru copilul dumneavoastră!

  *Nota: Vă rugăm să rețineți că unele greșeli de ortografie pot apărea în această descriere pentru a crea un text mai autentic și uman.

  Ajuta copilul sa se obisnuiasca la toaleta

  • Potrivit pentru orice tip de capac de toaleta
  • Ideal pentru calatorii
  • Usor de montat chiar si de copii, pur si simplu se aseaza pe capacul de toaleta
  • Sezutul pe toaleta devine mai confortabil datorita constructiei cu burete la  interior
  • Din material non-toxic, foarte rezistent si usor de curatat
  • Dimensiuni 28 x 29 cm
  • Culoare rosie

  REER
  4811.2
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.