Set de ecrane pentru lampi de noapte REER...
  Set de ecrane pentru lampi de noapte REER KidsLight Creative

  Set de ecrane pentru lampi de noapte REER KidsLight Creative

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Setul de ecrane pentru lampi de noapte REER KidsLight Creative este solutia perfecta pentru a aduce un strop de magie in camera copilului tau. Aceste ecrane sunt concepute special pentru a transforma lampa de noapte intr-un obiect de decor unic si atragator.

  Caracteristicile produsului:  - Design creativ si colorat: Ecranele pentru lampi de noapte REER KidsLight Creative vin intr-o varietate de modele, fiecare cu un design unic si captivant. Fie ca este vorba despre personaje din desene animate, animale adorabile sau peisaje de poveste, aceste ecrane vor aduce un zambet pe fata copilului tau.

  - Materiale de calitate superioara: Ecranele sunt fabricate din materiale sigure si durabile, astfel incat sa reziste la utilizarea indelungata. Astfel, poti fi sigur ca acestea vor rezista in timp si vor ramane la fel de frumoase.

  - Usor de montat si de schimbat: Setul de ecrane pentru lampi de noapte REER KidsLight Creative este foarte usor de montat si de schimbat. Cu ajutorul sistemului simplu de prindere, poti schimba ecranul in doar cateva secunde, astfel incat sa poti adapta lampa de noapte la preferintele copilului tau.

  Recomandari pentru produs:  Setul de ecrane pentru lampi de noapte REER KidsLight Creative este recomandat pentru orice camera de copil, indiferent de varsta sau de genul copilului. Aceste ecrane vor aduce un plus de culoare si veselie in camera copilului tau, creand o atmosfera relaxanta si placuta pentru somnul linistit al micutului.

  Cu REER KidsLight Creative, vei transforma lampa de noapte intr-o piesa de decor unica, care va captiva imaginatia copilului tau. Nu mai astepta si adauga un strop de magie in camera copilului tau cu acest set de ecrane pentru lampi de noapte!

  - Potrivite pentru toate lampile de noapte REER KidsLight Creative (articolele 5274, 5275, 5276, 5277)
  - Contine: 1 ecran model “Astronaut” (articol 5278)  sau “ Pasare” (articol 5279) si 3 discuri transparente ce pot fi personalizate dupa dorinta copilului, prin tiparirea unei poze sau desenarea pe disc
  - Potrivite pentru copiii cu varsta peste 3 ani

  REER
  5278
  5 Produse
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.