Minitoaleta SitzFritz pentru copii, olita...
  Minitoaleta SitzFritz pentru copii, olita educationala, 18+ luni, alba, Reer

  Minitoaleta SitzFritz pentru copii, olita educationala, 18+ luni, alba, Reer

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Minitoaleta SitzFritz pentru copii este o olită educativă perfectă pentru cei mici în vârstă de 18 luni. Cu un design alb impecabil, această olită este fabricată de Reer, un brand de încredere în domeniul produselor pentru copii.

  Caracteristicile produsului:  Această minitoaletă este concepută special pentru a facilita tranziția copiilor de la scutece la utilizarea toaletei. Cu dimensiuni perfecte pentru copii de 18 luni, olita SitzFritz este confortabilă și sigură pentru micuții dumneavoastră. Este prevăzută cu un suport ergonomic pentru sprijinirea picioarelor și un spătar moale pentru susținerea spatelui.

  Olita SitzFritz este ușor de curățat datorită materialului rezistent și neted din care este fabricată. Dispune de un sistem de scurgere eficient, eliminând astfel mirosurile neplăcute. De asemenea, olita este dotată cu un capac de protecție pentru a menține igiena și a preveni orice incidente neplăcute.

  Recomandări pentru produs:  Recomandăm utilizarea minitoaletei SitzFritz pentru copii în momentul în care aceștia încep să manifeste interes pentru utilizarea toaletei. Această olită educativă îi va ajuta să se simtă în siguranță și confortabil în timpul procesului de învățare a folosirii toaletei. Este important să încurajați și să recompensați micuții pentru fiecare reușită, astfel încât să se simtă motivați să continue acest proces.

  Cu Minitoaleta SitzFritz, copiii dumneavoastră vor învăța rapid și în mod distractiv să folosească toaleta. Alegeți calitatea și siguranța pentru micuțul dumneavoastră cu această olită educativă de la Reer.

  Toti copiii ajung la punctul in care trebuie sa treaca de la scutece la folosirea toaletei. Aceasta este o etapa de dezvoltare importanta si de durata, care este diferita pentru fiecare copil.

  Cu un design ergonomic si sigur, igienica si simplu de curatat datorita olitei detasabile, minitoaleta Sitzfritz de la Reer este foarte confortabil de folosit pentru copii, incepand cu varsta de 18 luni. Dimensiunile minitoaletei au fost perfect adaptate la inaltimea unui copil mic. Manerele de sprijin robuste ofera siguranta suplimentara garantata chiar si pentru cel mai mic copil care o folose?te. Suprafa?a de contact foarte mare asigura ca minitoaleta este intotdeauna stabila, fara sa se incline sau sa se rastoarne. Toaleta pentru copii are o olita interioara care poate fi scoasa prin partea din spate. Acest lucru permite golirea igienica. Manerele scaunului si baza de sustinere nu intra in contact cu continutul olitei. 

  Etapa in care majoritatea copiilor sunt pregatiti pentru olita este si etapa in care dorinta de a copia este cea mai pronuntata. Copiilor le place sa-si imite parintii si tocmai acest comportament ii poate ajuta pe copii sa spuna cand au nevoie la baie si sa invete sa foloseasca singuri toaleta. Minitoaleta lor este perfecta pentru a-i face sa simta ca pot merge la baie precum parintii lor.

  Specificatiile produsului

  - replica fidela 1:1 a unei „toalete pentru adulti”

  - sustine renuntarea copilului la scutec

  - face antrenamentul mersului la toaleta distractiv

  - design ergonomic – inaltime perfect adaptata si stabilitate in pozitia asezat

  - usor de curatat – olita detasabila care iese cu usurinta la rabatarea in sus a sezutului

  - material: polipropilena (PP)

  - culoare: alb

  REER
  RE44220
  1 Obiect
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.