Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Peace
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Peace

  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Peace

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Ochelarii de soare Baby Banz Bubzee Peace sunt alegerea perfectă pentru protejarea ochilor sensibili ai bebelușilor și copiilor mici. Aceștia nu sunt polarizați, oferind totuși o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții.

  Caracteristicile produsului:  - Lentilele au o lățime de 42,5 mm și o înălțime de 12,5 mm, asigurând o acoperire eficientă a ochilor.
  - Ochelarii sunt potriviți pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani.
  - Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, oferă o protecție optimă împotriva luminii solare intensă.
  - Banda de fixare elastică din neopren, prevăzută cu scai, permite ajustarea ușoară și asigură un confort sporit pentru bebeluși.
  - Produsul este certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari BS: EN 1836:1997 și este Certificat CE.

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii de soare Baby Banz Bubzee Peace sunt alegerea ideală pentru părinții preocupați de protecția ochilor sensibili ai bebelușilor lor. Cu o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, acești ochelari sunt potriviți pentru activități în aer liber, cum ar fi plimbările în parc sau la plajă. Banda elastică asigură o fixare sigură și confortabilă, iar designul atrăgător îi va face pe cei mici să se simtă speciali. Cu ochelarii Baby Banz Bubzee Peace, bebelușul tău va fi protejat și în stil!

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  BBN047
  10 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.