Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Ocean Blue
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Ocean Blue

  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Ocean Blue

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii de soare Baby Banz Ocean Blue sunt alegerea perfectă pentru protecția ochilor sensibili ai bebelușilor și copiilor mici. Acești ochelari nu sunt polarizați, oferindu-le celor mici o vedere clară și fără distorsiuni. Cu o lățime a lentilei de 42,5 mm și o înălțime a lentilei de 12,5 mm, acești ochelari sunt perfect dimensionați pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 2 ani.

  Caracteristicile produsului:


  Ochelarii Bubzee Ocean Blue sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat durabile. Aceste lentile oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, asigurându-se că ochii copilului tău sunt în siguranță chiar și în cele mai dure condiții. Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie confortabili și ușor de ajustat, astfel încât să se potrivească perfect pe fața micuțului tău.

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Baby Banz Ocean Blue sunt recomandați în special pentru copiii cu vârste între 0 și 2 ani. Aceștia sunt certificați în întregime conform standardelor de protecție pentru ochelari BS: EN 1836:1997 și sunt certificați CE. Cu acești ochelari de soare de înaltă calitate, poți fi sigur că ochii copilului tău sunt protejați în timp ce se bucură de activitățile în aer liber.

  Asigurați-vă că micuțul tău este în siguranță și stilat cu ochelarii de soare Baby Banz Ocean Blue!

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  BBN000
  7 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.