Baby Banz Ochelari J-Banz Wraparound Albastri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Wraparound Albastri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Wraparound Albastri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Wraparound Albastri

  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Albastru

  • Gama de Ochelari J-Banz, cuprinde o varietate de modele si culori care de care mai atractiva pentru copii cu varstele intre 4 si 10 ani.
  • Lentilele sunt polarizate pentru extra protectie, iar bratele sunt confectionate din compozit de nylon flexibil, ceea ce inseamna ca sunt mai comfortabili si mai rezistenti.
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Ochelarii J-Banz Wraparound - Albastru sunt alegerea perfectă pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Această pereche de ochelari face parte din gama J-Banz, care oferă o varietate de modele și culori atrăgătoare.

  Cu lentile polarizate, acești ochelari oferă o protecție suplimentară împotriva razelor solare nocive. Astfel, copilul tău va putea să se bucure de soare fără să-și pună în pericol sănătatea ochilor. Bratele ochelarilor sunt realizate dintr-un compozit de nylon flexibil, asigurând astfel un confort sporit și o durabilitate crescută.

  Caracteristicile produsului:  - Gama de ochelari J-Banz, potrivită pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani
  - Lentile polarizate pentru protecție suplimentară
  - Brate flexibile din compozit de nylon pentru confort și rezistență

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii J-Banz Wraparound - Albastru sunt ideali pentru copiii activi, care își petrec mult timp în aer liber. Indiferent dacă sunt la plajă, în parc sau în timpul activităților sportive, acești ochelari oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV și a luminii puternice.

  Cu designul lor atrăgător și culorile vibrante, acești ochelari vor fi pe placul oricărui copil. Fie că îi place albastrul sau preferă alte culori din gama noastră, copilul tău va fi în siguranță și va arăta grozav în acești ochelari J-Banz Wraparound.

  Alegeți ochelarii J-Banz Wraparound - Albastru pentru a-ți proteja copilul și pentru a-i oferi un accesoriu stylish în același timp. Cu acești ochelari, copilul tău va fi pregătit să exploreze lumea în siguranță și cu încredere!

  *Pentru a sublinia importanta protectiei solare, cuvintele "protecție suplimentară" și "protejare" sunt scrise cu caractere aldine html.

  Proprietati:

  • Subtiri si cu model sport, placuti la vedere cand sunt purtati
  • Bratele flexibile ala J-Banz extind foarte mult durata de viata a ochelarilor si sunt mai rezistenti atunci cand copilul este la joaca.
  • Disponibile in mai multe modele si culori

  Varsta Recomandata: 4-10 ani

  Dimensiuni: 15 x 6 x 5 cm

  JB011 / JBBLW
  2 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.