Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Floral Mix
  Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Floral Mix

  Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Floral Mix

  • Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.
  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  • Medium
  • Large
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Produsele noastre, scutecele reutilizabile pentru înot/piscină, sunt perfecte pentru a proteja pielea delicată a bebelușului tău în timpul activităților acvatice. Cu un design floral mixt atrăgător, aceste scutece sunt atât funcționale, cât și elegante.

  Caracteristicile produsului:  - Certificat UPF50, oferind o protecție solară excelentă pentru pielea sensibilă a bebelușului
  - Rezistente la clor și decolorare, asigurându-se că scutecele vor rămâne frumoase și colorate pe tot parcursul sezonului
  - Garantate pentru a-și păstra forma, astfel încât să se potrivească perfect pe bebelușul tău
  - Se pot spăla la mașină, oferindu-ți un plus de comoditate în îngrijirea acestora
  - Materialul de înaltă calitate, compus din 82% poliamidă și 18% spandex, este durabil și confortabil pentru bebelușul tău
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă, astfel încât să fie mereu gata de utilizare în timpul următoarei sesiuni de înot
  - Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide, asigurându-se că apa rămâne curată și sigură pentru toți cei din jur
  - Echipate cu șnur pentru ajustare suplimentară, astfel încât să se potrivească perfect pe corpul bebelușului tău în creștere
  - Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare, pentru a menține igiena și prospețimea produsului

  Recomandări pentru produs:  Recomandăm cu căldură scutecele noastre reutilizabile pentru înot/piscină tuturor părinților care doresc să ofere bebelușului lor o experiență confortabilă și sigură în timpul activităților acvatice. Cu protecție solară UPF50, rezistență la clor și decolorare, și o întreținere ușoară, aceste scutece sunt alegerea ideală pentru plăcerea și siguranța micuțului tău. Nu rata ocazia de a adăuga un strop de eleganță și funcționalitate în aventurile acvatice ale bebelușului tău!

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine HTML: scutece reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, rezistente la clor și decolorare, ușor de întreținut și cu uscare rapidă.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  S19SNPFS
  3 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de palarii pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.