Slipi baie copii
  Slipi baie copii

  Slipi baie copii, Banz, cu Protectie UPF50+, Tropicana

  • Certificat pentru maxim de protectie UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Croite special pentru protectie maxima.
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Nylon(poliamida) si 18% Elastan(spandex)
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Designed in Australia
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Slipii de baie pentru copii Banz cu protecție UPF50 Tropicana sunt alegerea perfectă pentru a-ți proteja micuțul în timpul activităților acvatice. Certificați pentru maximă protecție UPF50, acești slipi asigură o barieră eficientă împotriva razelor solare nocive.

  Caracteristicile produsului:


  Slipii Banz sunt rezistenți la clor și decolorare, ceea ce îi face ideali pentru utilizarea în piscină sau în mare. Croiul special al acestora asigură o protecție maximă, acoperind în mod eficient zona delicată a copilului. Garantăm că acești slipi vor rezista pe tot parcursul sezonului și își vor păstra forma inițială.

  Fabricați dintr-un material de înaltă calitate, compus din 82% Nylon (poliamidă) și 18% Elastan (spandex), slipii Banz sunt ușor de întreținut și se usucă rapid. În plus, aceștia pot fi spălați la mașină, ceea ce îți oferă mai mult timp pentru a te bucura alături de micuțul tău.

  Slipii Banz sunt concepuți de experții din Australia, care sunt recunoscuți pentru produsele lor de înaltă calitate și inovatoare.

  Recomandări pentru produs:


  Recomandăm slipii de baie Banz cu protecție UPF50 Tropicana pentru toți părinții care își doresc să-și protejeze copiii de razele solare dăunătoare în timpul activităților acvatice. Acești slipi sunt perfecti pentru vacanțe la mare sau la piscină și oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor UV.

  Alegeți slipii Banz pentru a te asigura că micuțul tău se bucură de o experiență plăcută și în siguranță în timpul băilor de soare și înotului. Cu slipii Banz, vei avea încredere că copilul tău este protejat într-un mod stilat și confortabil.
  SS23TBB0
  2 Produse
  9330696055338
  SS23TBB
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.