Set Termometru si higrometru digital cu 3...
  Set Termometru si higrometru digital cu 3 transmitatoare wireless externe Airbi TRIO BI1030

  Set Termometru si higrometru digital cu 3 transmitatoare wireless externe Airbi TRIO BI1030

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Setul Termometru și higrometru digital cu 3 transmitatoare wireless externe Airbi TRIO BI1030 este soluția perfectă pentru a monitoriza temperatura și umiditatea în diferite camere sau zone ale casei tale. Acest set inovator îți oferă posibilitatea de a verifica condițiile de mediu în timp real, pentru a te asigura că te simți mereu confortabil în propria ta locuință.

  Caracteristicile produsului:  - Setul include un termometru și un higrometru digital, împreună cu 3 transmitatoare wireless externe, care pot fi plasate în diferite camere sau zone ale casei.
  - Ecranul LCD mare și luminos afișează simultan temperatura și umiditatea pentru fiecare transmitator, astfel încât să poți monitoriza rapid și ușor condițiile de mediu în fiecare cameră.
  - Transmitatoarele wireless au o rază de acoperire de până la 30 de metri în spațiu deschis, ceea ce îți oferă flexibilitate în plasarea lor în diferite zone ale casei tale.
  - Funcția de înregistrare a valorilor minime și maxime îți permite să verifici fluctuațiile de temperatură și umiditate în fiecare cameră într-un interval de timp selectat.
  - Setul este alimentat de baterii, ceea ce îl face portabil și ușor de utilizat în orice cameră sau locație.

  Recomandări pentru produs:  Setul Termometru și higrometru digital cu 3 transmitatoare wireless externe Airbi TRIO BI1030 este ideal pentru utilizarea în case mari sau în spații cu mai multe camere. Poți plasa transmitatoarele în dormitoare, livinguri, birouri sau chiar în beci pentru a monitoriza și controla temperatura și umiditatea în fiecare zonă separat. Acest set este util și pentru părinți, deoarece îți permite să verifici temperatura și umiditatea în camera copiilor, asigurându-te că aceștia se simt confortabil și în siguranță. Cu ajutorul acestui set, vei putea ajusta temperatura și umiditatea în funcție de preferințele tale, creând un mediu optim pentru relaxare și productivitate.

  Nu rata ocazia de a avea control total asupra mediului din casa ta! Achiziționează acum Setul Termometru și higrometru digital cu 3 transmitatoare wireless externe Airbi TRIO BI1030 și bucură-te de confortul și calitatea vieții pe care ți le meriți!

  Umiditatea excesiva, dar si aerul foarte uscat, pot dauna starii noastre de sanatate in diverse moduri. Expertul in climat TRIO de la AirBi poate fi un ajutor de nadejde, pentru ca iti permite sa verifici temperatura si umiditatea aerului din interior dar si din exterior cu ajutorul celor 3 senzori wireless atasati, astfel incat sa puteti monitoriza aceste variabile in 4 locuri diferite. In plus dispozitivul memoreaza valorile maxime si minime, afiseaza pictograma de confort a umiditã?ii si are optiunea de a ilumina fundalul ecranului.

   

  Caracteristici generale

   

  - Masoara temperatura camerei in intervalul -10°C pana la + 50°C ?i umiditatea camerei in intervalul 20-95%;

  - Include 3 senzori wireless cu afisaj pentru temperatura si umiditate, care monitorizeaza clima intr-o alta locatie (la exterior sau intr-o alta camera), aflata la o distanta de maxim 100 m (in aer liber), astfel incat sa puteti monitoriza 4 locuri diferite.

  - Memorie pentru valorile maxime (MAX) ?i minime (MIN) pentru intreaga perioada de functionare (cu resetare manuala) si pentru ultimele 24 de ore (cu resetare automata);

  - Ecran mare ?i clar, cu optiune de iluminare a fundalului; ;

  - Indicator de evolutie a evolutiei umiditatii si temperaturii in timp;

  - Indicator de confort al umiditatii prin intermediul unei fete zambitoare;

  - Indicator de schimbare a bateriilor, atat pentru statia de baza cat si pentru cei 3 senzori wireless.

   

  Specificatii tehnice

  - Aria de masurare: temperatura interioara  -10°C...+50°C, temperatura exterioara (senzor wireless) -20°C...+60°C, umiditatea  20%...95%;

  - Precizia masuratorii temperaturii : +/- 1°C (intre 0°C si +40°C), in rest +/- 2°C

  - Precizia masuratorii umiditatii: +/- 5% (intre 40% si 80%)

  - Alimentare: statia de baza - 3 baterii 1.5V tip AAA (nu sunt incluse); senzor wireless - 2 baterii 1.5V tip AAA (nu sunt incluse);

  - Dimensiuni: statia de baza 152 x 104 x 22 mm ; senzorul wireless 50 x 105 x 26 mm;

  - Greutate: statia de baza 179 g ; senzor wireless 52 g;

  AIRBI
  BI1030
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.