Set Termometru si higrometru digital cu...
  Set Termometru si higrometru digital cu transmitator wireless extern Airbi CONTROL BI1020

  Set Termometru si higrometru digital cu transmitator wireless extern Airbi CONTROL BI1020

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Termometrul și higrometrul digital Airbi CONTROL BI1020 este un set inovator ce oferă o monitorizare precisă a temperaturii și umidității în locuința ta. Cu ajutorul transmitatorului wireless extern, poți monitoriza și controla aceste parametri de la distanță, asigurându-ți un mediu confortabil și sănătos în orice moment.

  Caracteristicile produsului:  - Măsurare precisă: Termometrul și higrometrul digital utilizează senzori de înaltă calitate pentru a oferi rezultate precise și fiabile.
  - Ecran LCD iluminat: Afisează valorile măsurate în mod clar și ușor de citit, indiferent de condițiile de iluminare.
  - Transmitator wireless extern: Poți monitoriza și controla parametrii de la distanță, fără a fi nevoie să te deplasezi în fiecare cameră.
  - Memorie extinsă: Setul poate înregistra și stoca valorile măsurate pentru a putea analiza evoluția temperaturii și umidității în timp.
  - Alarme personalizate: Poți seta alarme pentru a fi notificat atunci când valorile măsurate depășesc limitele dorite.
  - Design compact și modern: Setul se integrează perfect în orice tip de interior, adăugând un plus de eleganță și funcționalitate.

  Recomandări pentru produs:  - Pentru o monitorizare eficientă a condițiilor de mediu în locuința ta, recomandăm amplasarea transmitatorului wireless extern într-o zonă centrală, astfel încât să poată recepționa semnalul din toate camerele.
  - Folosește funcția de înregistrare a valorilor măsurate pentru a identifica tendințele și fluctuațiile de temperatură și umiditate în diferite momente ale zilei sau anotimpuri.
  - Setează alarme personalizate pentru a fi avertizat în cazul în care temperatura sau umiditatea depășesc limitele dorite, astfel poți interveni rapid pentru a menține un mediu confortabil și sănătos.
  - Curăță regulat senzorii termometrului și higrometrului pentru a asigura precizia măsurătorilor și pentru a prelungi durata de viață a produsului.

  Cu termometrul și higrometrul digital Airbi CONTROL BI1020, vei avea mereu control asupra condițiilor de mediu din locuința ta, asigurându-ți un confort optim și o atmosferă sănătoasă pentru tine și familia ta.

  Umiditatea excesiva, dar si aerul foarte uscat, pot dauna starii noastre de sanatate in diverse moduri. Termo-higrometrul CONTROL de la AirBi poate fi un ajutor de nadejde, pentru ca iti permite sa verifici temperatura si umiditatea aerului din interior dar si din exterior cu ajutorul senzorului wireless atasat. In plus dispozitivul afiseaza un grafic al evolutiei in timp a umiditatii si pictograme cu sfaturi de ventilatie, astfel incat sa fii in permanenta la curent cu datele importante despre calitatea aerului.

   

  Caracteristici generale

   

  - Masoara temperatura camerei in intervalul -10°C pana la + 50°C ?i umiditatea camerei in intervalul 20-95%;

  - Include un senzor wireless cu afisaj pentru temperatura si umiditate, care monitorizeaza clima intr-o alta locatie (la exterior sau intr-o alta camera), aflata la o distanta de maxim 100 m (in aer liber);

  - Op?iune de extensie cu pana la trei senzori wireless;

  - Memorie pentru valorile maxime (MAX) ?i minime (MIN), de la ultima resetare manuala;

  - Ceas controlabil prin unde radio (DCF);

  - Reprezentare grafica pe ecran a evolutiei umiditatii in timp;

  - Sfaturi de ventilatie sub forma de pictograme pe ecran;

  - Avertisment impotriva inghetului sau formarii de mucegai;

  - Informa?ii despre schimbarea preconizata a umiditatii interioare, daca exista un schimb de aer intre spatiul interior si exterior.

   

  Specificatii tehnice

  - Aria de masurare: temperatura interioara  -10°C...+50°C, temperatura exterioara (senzorul wireless) -20°C...+60°C, umiditatea  20%...95%;

  - Precizia masuratorii temperaturii : +/- 1°C (intre 0°C si +40°C), in rest +/- 2°C

  - Precizia masuratorii umiditatii: +/- 5% (intre 40% si 80%)

  - Alimentare: statia de baza – 3 baterii 1.5V tip AAA (nu sunt incluse); senzorul wireless - 2 baterii 1.5V tip AAA (nu sunt incluse);

  - Dimensiuni: statia de baza 152 x 104 x 22 mm ; senzorul wireless 50 x 105 x 26 mm;

  - Greutate: statia de baza 179 g ; senzorul wireless 52 g;

  AIRBI
  BI1020
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.