Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Tropicana
  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Tropicana
  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Tropicana
  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Tropicana

  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Tropicana

  • Material Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă.

  Sepcile cu protectie UPF50+ de la BANZ acopera integral capul si gatul copilasului.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  • Medium
  • Large
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Sapca de soare UPF50 cu protecție gât - Tropicana este accesoriul perfect pentru a proteja delicata piele a copilului tău de razele nocive ale soarelui. Realizată dintr-un material certificat UPF50, această sapcă oferă o protecție solară optimă, asigurându-te că micuțul tău este în siguranță în timpul activităților în aer liber.

  Fabricată dintr-un material rezistent la clor și decolorare, această sapcă este garantată să reziste pe tot parcursul sezonului, indiferent de condițiile meteo sau de activitățile intense. În plus, datorită compoziției sale din 82% poliamidă și 18% spandex, sapca este ușor de întreținut și se usucă rapid, ceea ce o face ideală pentru vacanțe sau excursii.

  Caracteristicile produsului includ și posibilitatea de a fi spălată la mașină, ceea ce îți oferă o mare comoditate în îngrijirea sa. De asemenea, sapca este garantată să-și păstreze forma inițială, astfel încât să arate mereu impecabilă și să ofere protecție optimă.

  Recomandări pentru produs:  Această sapcă de soare UPF50 cu protecție gât - Tropicana este recomandată în special pentru copiii care petrec mult timp în aer liber, fie că este vorba de joacă în parc, plimbări la plajă sau activități sportive. Datorită protecției sale solare superioare și acoperirii complete a capului și gâtului, sapca asigură o protecție maximă împotriva arsurilor solare și a efectelor nocive ale razelor UV.

  Cu un design atrăgător și o calitate superioară, sapca de soare UPF50 cu protecție gât - Tropicana este alegerea perfectă pentru a-ți proteja copilul într-un mod sigur și confortabil. Nu uita să adaugi această sapcă în lista ta de accesorii indispensabile pentru vara aceasta!

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine HTML: sapcă de soare UPF50, protecție gât, Tropicana, material certificat UPF50, rezistent la clor și decolorare, garantată pentru a ține tot sezonul, garantată pentru a-și păstra forma, se poate spăla la mașină, material: 82% poliamidă și 18% spandex, ușor de întreținut și cu uscare rapidă.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  SS23TFHS
  9 Produse
  9330696056335
  SS23TFH
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.