Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Sea Life
  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Sea Life
  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Sea Life
  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Sea Life

  Sapca de soare UPF50+ cu protectie gat - Sea Life

  • Material Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă.

  Sepcile cu protectie UPF50+ de la BANZ acopera integral capul si gatul copilasului.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Medium
  • Large
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Sapca de soare UPF50 cu protecție gât - Sea Life este accesoriul perfect pentru micuții aventurieri ai verii. Fabricată dintr-un material certificat UPF50, această șapcă oferă o protecție excelentă împotriva razelor ultraviolete dăunătoare. Cu un design inovator, aceasta acoperă integral capul și gâtul copilului, asigurându-i o protecție completă împotriva soarelui.

  Caracteristicile produsului:


  Această sapcă de soare este rezistentă la clor și decolorare, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în piscină sau la plajă. Indiferent de cât de mult timp petreceți în apă, această șapcă este garantată să reziste întreg sezonul, fără a-și pierde forma sau a se deteriora. Materialul din care este fabricată, compus din 82% poliamidă și 18% spandex, este ușor de întreținut și se usucă rapid, astfel încât micuțul dumneavoastră să se bucure de confort în timpul activităților la soare.

  Recomandări pentru produs:


  Această sapcă de soare UPF50 cu protecție gât - Sea Life este ideală pentru toate activitățile în aer liber, de la plimbări pe plajă la băi în piscină. Cu o protecție completă a capului și gâtului, micuțul dumneavoastră va fi în siguranță de razele nocive ale soarelui. De asemenea, datorită materialului rezistent la clor și decolorare, această șapcă va rămâne în stare perfectă chiar și după utilizări repetate în apă. Spălarea la mașină este ușoară și rapidă, astfel încât să puteți avea mereu la îndemână această sapcă de soare funcțională și stilată.

  Asigurându-vă că micuțul dumneavoastră este protejat de soare într-un mod confortabil și sigur, această sapcă de soare UPF50 cu protecție gât - Sea Life este alegerea perfectă pentru aventurile de vară.

  SS23SLFHM
  10 Produse
  9330696056373
  SS23SLFH
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.