Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare -...
  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Jungle Leaf

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Jungle Leaf

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Geanta Termică Picnic Cooler Bag Mare - Jungle Leaf este accesoriul perfect pentru a vă bucura de un picnic în mijlocul naturii sau pentru a vă menține alimentele și băuturile răcoroase în timpul călătoriilor. Cu dimensiunile sale generoase de 40cm x 25cm x 30cm, această geantă termică vă oferă suficient spațiu pentru a transporta tot ce aveți nevoie.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă termică se evidențiază prin greutatea sa mică și ușurința de transport. Indiferent dacă mergeți la plajă, la picnic sau la un eveniment sportiv, veți aprecia cât de ușor puteți căra această geantă. De asemenea, este durabilă și rezistentă la apă și murdărie, asigurându-vă că alimentele și băuturile rămân proaspete și în siguranță.

  Recomandări pentru produs:  Această geantă termică este ideală pentru excursii în aer liber, cum ar fi picnicuri, camping sau plimbări în natură. Puteți păstra alimentele și băuturile răcoroase pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să vă puteți bucura de o masă delicioasă oriunde vă aflați. De asemenea, este potrivită și pentru utilizarea zilnică, în special în timpul verii, când vă doriți să vă mențineți băuturile răcoroase în timpul călătoriilor.

  Cu Geanta Termică Picnic Cooler Bag Mare - Jungle Leaf, veți aduce un strop de aventură și natură în viața dumneavoastră. Nu mai așteptați și achiziționați acum această geantă termică practică și stilată!

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: geantă termică, picnic, cool, mare, Jungle Leaf.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
  • Izolata pentru a vă menține mâncarea mai caldă sau băuturile mai reci.
  • Design unic australian BANZ
  • Ușor de transportat și cu fețe moi, realizate cu două straturi durabile material care oferă atât rezistență la rupere, cât și rezistență la apă.
  • Izolație din aluminiu ecologică de înaltă calitate, care vă păstrează mâncarea caldă sau băuturile mai răcoroase pentru mai mult timp - folosiți-le ca genți de picnic sau la pentru cumpărături în magazine!
  • Disponibile într-o gamă de modele exclusive BANZ australiene, geanta de picnic se coordonează frumos și cu noua gamă de pahare,  căni și pături pentru picnic BANZ.
  • Modern, simplu și funcțional, cu mânere durabile din piele PU și o curea de umăr la îndemână.
  Culoare
  Jungle leaf
  Dimensiune
  40 x 25 x 30cm
  Material
  Floie Aluminiu - Interior
  Poliester - Exterior
  PCBL003
  3 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.