Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Pink Monstera
  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Pink Monstera

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Pink Monstera

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Geanta Termică Picnic Cooler Bag Mare - Pink Monstera este alegerea perfectă pentru picnicuri și excursii în aer liber. Cu dimensiunile sale generoase de 40cm x 25cm x 30cm, această geantă îți permite să iei cu tine tot ce ai nevoie pentru a petrece momente pline de distracție și savoare.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă termică se remarcă prin greutatea sa mică și designul practic, fiind ușor de transportat în orice aventură. Poți să o iei cu tine oriunde, fără să simți că te încarcă.

  Fabricată din materiale de înaltă calitate, geanta este durabilă și rezistentă la apă și murdărie. Astfel, poți fi sigur că alimentele și băuturile tale vor rămâne proaspete și în condiții optime, chiar și în cele mai dificile condiții.

  Recomandări pentru produs:  Această geantă termică este ideală pentru picnicuri în parc, plimbări pe plajă sau excursii în natură. Poți să o folosești și pentru a-ți păstra alimentele reci sau calde în timpul călătoriilor lungi cu mașina sau cu trenul.

  Cu Pink Monstera, designul său unic și atrăgător, vei fi în centrul atenției oriunde mergi. Fii pregătit să primești complimente pentru gustul tău rafinat și pentru alegerea ta de a avea mereu la îndemână tot ce ai nevoie pentru un picnic perfect.

  Nu rata ocazia de a te bucura de momente de relaxare și de savoare alături de cei dragi. Achiziționează acum Geanta Termică Picnic Cooler Bag Mare - Pink Monstera și transformă fiecare ieșire într-o experiență de neuitat!

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine HTML: geantă termică, picnic, excursii în aer liber, proaspătă, rezistentă.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
  • Izolata pentru a vă menține mâncarea mai caldă sau băuturile mai reci.
  • Design unic australian BANZ
  • Ușor de transportat și cu fețe moi, realizate cu două straturi durabile material care oferă atât rezistență la rupere, cât și rezistență la apă.
  • Izolație din aluminiu ecologică de înaltă calitate, care vă păstrează mâncarea caldă sau băuturile mai răcoroase pentru mai mult timp - folosiți-le ca genți de picnic sau la pentru cumpărături în magazine!
  • Disponibile într-o gamă de modele exclusive BANZ australiene, geanta de picnic se coordonează frumos și cu noua gamă de pahare,  căni și pături pentru picnic BANZ.
  • Modern, simplu și funcțional, cu mânere durabile din piele PU și o curea de umăr la îndemână.
  Culoare
  Pink Monstera
  Dimensiune
  40 x 25 x 30cm
  Material
  Floie Aluminiu - Interior
  Poliester - Exterior
  PCBL005
  5 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.