Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Gum Leaves...
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Gum Leaves (Verde)

  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Gum Leaves (Verde)

  • Dimensiuni: 24cm x 15cm x 24cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Geanta Picnic Cooler Bag Mica - Gum Leaves (Verde) este accesoriul perfect pentru a vă bucura de un picnic în aer liber într-un mod stilat și practic. Cu dimensiuni compacte de 24cm x 15cm x 24cm, această geantă este ușor de transportat și se potrivește cu ușurință în orice spațiu limitat.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă picnic este fabricată din materiale de înaltă calitate, asigurându-vă că va rezista în timp și că vă va însoți în numeroase aventuri în natură. Este durabilă, rezistentă la apă și murdărie, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în aer liber.

  Cu o greutate mică, geanta picnic Cooler Bag Mica - Gum Leaves (Verde) nu va adăuga o povară suplimentară atunci când o purtați. Astfel, vă puteți bucura de plimbări lungi, excursii sau drumeții fără să vă simțiți obosiți.

  Recomandări pentru produs:  Această geantă picnic este perfectă pentru a vă păstra alimentele și băuturile răcoritoare în timpul unei plimbări în parc, la plajă sau în munți. Datorită designului său atrăgător cu frunze verzi, veți aduce o notă de prospețime și natură în fiecare picnic.

  Cu Cooler Bag Mica - Gum Leaves (Verde), veți putea să vă bucurați de gustări și băuturi răcoritoare în orice moment al zilei, fără a vă face griji că acestea se vor strica sau se vor încălzi. Geanta este prevăzută cu un compartiment principal spațios, care vă permite să păstrați alimentele și băuturile la temperatura potrivită.

  Cu această geantă picnic, veți fi pregătiți pentru orice aventură în natură și veți putea să vă bucurați de momente de relaxare și distracție alături de cei dragi. Achiziționați acum Cooler Bag Mica - Gum Leaves (Verde) și transformați fiecare picnic într-o experiență memorabilă!

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: geantă picnic, rezistentă la apă, rezistentă la murdărie, frunze verzi, alimente și băuturi răcoritoare, compartiment principal spațios.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  • Dimensiuni: 24cm x 15cm x 24cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
  • Izolata pentru a vă menține mâncarea mai caldă sau băuturile mai reci.
  • Design unic australian BANZ
  • Ușor de transportat și cu fețe moi, realizate cu două straturi durabile material care oferă atât rezistență la rupere, cât și rezistență la apă.
  • Izolație din aluminiu ecologică de înaltă calitate, care vă păstrează mâncarea caldă sau băuturile mai răcoroase pentru mai mult timp - folosiți-le ca genți de picnic sau la pentru cumpărături în magazine!
  • Disponibile într-o gamă de modele exclusive BANZ australiene, geanta de picnic se coordonează frumos și cu noua gamă de pahare,  căni și pături pentru picnic BANZ.
  • Modern, simplu și funcțional, cu mânere durabile din piele PU și o curea de umăr la îndemână.
  Culoare
  Verde
  Dimensiune
  24 x 15 x 24cm
  Material
  Aluminiu Interior
  Poliester Exterior
  PCBS001
  5 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.