Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Grevillea (Navy)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Grevillea (Navy)

  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Grevillea (Navy)

  • Dimensiuni: 24cm x 15cm x 24cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Geanta Picnic Cooler Bag Mica - Grevillea (Navy) este accesoriul perfect pentru a vă bucura de un picnic în aer liber într-un mod elegant și practic. Cu dimensiunile sale compacte de 24cm x 15cm x 24cm, această geantă este ușor de transportat și se potrivește cu ușurință în orice spațiu limitat.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă picnic este fabricată din materiale durabile și rezistente la apă și murdărie, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în aer liber. Indiferent dacă mergeți la plajă, în parc sau într-o excursie în natură, geanta va păstra alimentele și băuturile proaspete și răcoroase pentru o perioadă îndelungată.

  Recomandări pentru produs:  Cu greutatea sa mică și designul său atrăgător, Geanta Picnic Cooler Bag Mica - Grevillea (Navy) este potrivită pentru oricine dorește să se bucure de un picnic în stil. Este un cadou perfect pentru iubitorii de natură și aventură, dar și pentru cei care apreciază momentele de relaxare în aer liber. Cu această geantă, veți putea savura mâncarea preferată și veți crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: geantă picnic, cool bag, mici dimensiuni, rezistentă la apă, rezistentă la murdărie.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  • Dimensiuni: 24cm x 15cm x 24cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
  • Izolata pentru a vă menține mâncarea mai caldă sau băuturile mai reci.
  • Design unic australian BANZ
  • Ușor de transportat și cu fețe moi, realizate cu două straturi durabile material care oferă atât rezistență la rupere, cât și rezistență la apă.
  • Izolație din aluminiu ecologică de înaltă calitate, care vă păstrează mâncarea caldă sau băuturile mai răcoroase pentru mai mult timp - folosiți-le ca genți de picnic sau la pentru cumpărături în magazine!
  • Disponibile într-o gamă de modele exclusive BANZ australiene, geanta de picnic se coordonează frumos și cu noua gamă de pahare,  căni și pături pentru picnic BANZ.
  • Modern, simplu și funcțional, cu mânere durabile din piele PU și o curea de umăr la îndemână.
  Culoare
  Verde
  Dimensiune
  24 x 15 x 24cm
  Material
  Aluminiu Interior
  Poliester Exterior
  PCBS002
  5 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.