Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Little...
  Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Little Monsters Mix

  Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Little Monsters Mix

  • Certificat pentru maxim de protectie UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Croite special mai lungi, pentru protectie maxima.
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Nylon si 18% Elastan
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Proiectate in Australia
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Bluza Plaja-Soare-Piscină, UPF50, Little Monsters Mix, este alegerea perfectă pentru copiii aventuroși și plini de energie. Această bluză este certificată pentru maximă protecție UPF50, oferind o barieră eficientă împotriva razelor nocive ale soarelui.

  Cu un design atrăgător și amuzant, bluza este potrivită pentru plajă, soare și piscină. Este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, compus din 82% nylon și 18% elastan, care asigură rezistență la clor și decolorare. Croiala specială, mai lungă, oferă o protecție maximă, acoperind eficient zona sensibilă a spatelui și a umerilor.

  Această bluză este garantată pentru a rezista întreg sezonul, fără a-și pierde forma sau culorile vibrante. În plus, este ușor de întreținut și se usucă rapid, fiind perfectă pentru vacanțe și activități în aer liber.

  Proiectată în Australia, această bluză aduce un strop de exotism și stil în garderoba copiilor. Este disponibilă în varianta Little Monsters Mix, cu imprimeuri vesele și colorate, care vor încânta cu siguranță micuții aventurieri.

  Caracteristicile produsului:


  - Certificat pentru maxim de protecție UPF50
  - Rezistență la clor și decolorare
  - Croială specială mai lungă, pentru protecție maximă
  - Garantată pentru a rezista întreg sezonul
  - Garantată pentru a-și păstra forma
  - Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  - Material: 82% Nylon și 18% Elastan
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  - Proiectată în Australia

  Recomandări pentru produs:


  Bluza Plaja-Soare-Piscină, UPF50, Little Monsters Mix, este perfectă pentru zilele petrecute la plajă sau la piscină. Protecția UPF50 asigură siguranța pielii delicate a copiilor, iar rezistența la clor și decolorare garantează durabilitatea bluzei. Croiala specială mai lungă oferă o protecție suplimentară, iar materialul de înaltă calitate asigură confortul și libertatea de mișcare.

  Această bluză este potrivită pentru copiii activi și curajoși, care iubesc aventura și distracția în aer liber. Cu imprimeuri vesele și colorate, bluza adaugă un plus de stil și personalitate în garderoba micuților. Este ușor de întreținut și se usucă rapid, fiind ideală pentru vacanțe și călătorii.

  Alegeți Bluza Plaja-Soare-Piscină, UPF50, Little Monsters Mix, pentru a oferi copiilor dvs. o protecție maximă și un aspect plin de farmec în timpul activităților lor preferate în aer liber.
  SS23MMLR0
  2 Produse
  9330696056656
  SS23MSR
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.