Bluza Plaja-Soare-Piscina
  Bluza Plaja-Soare-Piscina

  Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Dolphin Mix

  • Certificat pentru maxim de protectie UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Croite special mai lungi, pentru protectie maxima.
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Nylon si 18% Elastan
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Proiectate in Australia
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Bluza Plaja-Soare-Piscină Dolphin Mix este alegerea perfectă pentru a te bucura de soarele și apa în siguranță. Certificată pentru maxim de protecție UPF50, această bluză te protejează eficient împotriva razelor ultraviolete nocive. Croită special mai lungă, asigură o protecție maximă, acoperindu-ți în mod elegant zona de mijloc.

  Caracteristicile produsului:


  Această bluză este rezistentă la clor și decolorare, garantându-ți că va rămâne într-o stare impecabilă pe tot parcursul sezonului. Materialul de înaltă calitate, compus din 82% Nylon și 18% Elastan, îți oferă confort și libertate de mișcare. Bluza este ușor de întreținut și se usucă rapid, fiind perfectă pentru activitățile de plajă și piscină.

  Recomandări pentru produs:


  Această bluză este ideală pentru toate activitățile de vară, de la plajă la piscină. Poți să o porți cu încredere, știind că te protejează de razele solare dăunătoare. Fiind proiectată în Australia, aceasta îmbină stilul modern cu tehnologia avansată în protecția solară. În plus, se poate spăla la mașină, ceea ce îți oferă mai mult timp pentru a te bucura de vacanță.

  Alege Bluza Plaja-Soare-Piscină Dolphin Mix și fii în siguranță și la modă în timpul verii!

  SS23DMLR0
  2 Produse
  9330696056717
  SS23DSR
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de palarii pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.