Ochelari pentru inot Baby Banz Negru
  Ochelari pentru inot Baby Banz Negru
  Ochelari pentru inot Baby Banz Negru
  Ochelari pentru inot Baby Banz Negru
  Ochelari pentru inot Baby Banz Negru
  Ochelari pentru inot Baby Banz Negru

  Ochelari pentru inot Baby Banz Negru

  Proprietati:

  • Perfecti pentru plaja si piscina.
  • 100% Protectie UV.
  • Sitem anti-ceata pentru lentile
  • Vin impreuna cu o cutie potrivita lor.
  • Cupele de ochi si corzile sunt fabricate din silicon moale.
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii pentru inot Baby Banz Negru sunt alegerea perfecta pentru plaja si piscina. Cu un design modern si elegant, acesti ochelari ofera o protectie de 100% impotriva razelor UV nocive, asigurandu-va ca ochii copilului dumneavoastra sunt in siguranta.

  Caracteristicile produsului:


  Ochelarii sunt echipati cu un sistem anti-ceata pentru lentile, asigurandu-va o vizibilitate clara si fara probleme in timpul inotului. Cupele de ochi si corzile sunt fabricate din silicon moale, oferind un confort sporit si evitand orice disconfort sau iritatie.

  Recomandari pentru produs:


  Recomandam acest produs pentru copiii care doresc sa se bucure de apa in siguranta. Ochelarii Baby Banz Negru sunt ideali pentru inotul la plaja sau la piscina, oferind protectie impotriva razelor UV si asigurand o vizibilitate clara. Cu un design modern si o cutie speciala inclusa, acesti ochelari sunt usor de transportat si de pastrat in siguranta.

  Includeti cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: plaja, piscina, 100% Protectie UV, sistem anti-ceata, cutie potrivita, silicon moale.

  Asigurati-va ca includeti si cateva greseli de ortografie in text, dar nu in structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Descriere:

  Fabricati din polycarbonat moale si durabil si lentile reziztente 100% la razele UV; acesti ochelari de inot de la Baby Banz sunt perfecti pentru a proteja copii la lectiile de inot sau pe plaja ori piscina. Sistemul anti-ceata previne aburirea lentileleor in orice conditie, iar siliconul moale a cupelor asigura un comfort maxim. Ochelarii vin insotiti de o cutie de protectie dura.

  Detalii:

  Dimensiuni Pachet: 22.0 x 30.0 x 13.0 cm
  Greutate: 0.1KG
  Varsta recomandata: Potriviti de la 3 ani in sus (3+)

  GOG002
  12 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.