Patura Picnic "Roll-on" Jungle Leaf (150x200cm)
  Patura Picnic "Roll-on" Jungle Leaf (150x200cm)

  Patura Picnic "Roll-on" Jungle Leaf (150x200cm)

  • 4Dimensiuni: 150cm x 200 cm
  • Ușor de transportat "Roll-on" se rulează și se împachetează ușor
  • 3 straturi: 1 impermeabil si 2 din Lână/Bumbac Fleece
  • Ideală pentru 4-6 persoane
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf este partenerul perfect pentru aventurile în aer liber. Cu o dimensiune generoasă de 150cm x 200cm, această pătură este ideală pentru a vă bucura de un picnic în mijlocul naturii sau pentru a vă relaxa în grădină.

  Caracteristicile produsului:  Această pătură de picnic este concepută pentru a vă oferi confort și practicitate în același timp. Cu ajutorul sistemului Roll-on, puteți rula pătura și o puteți împacheta cu ușurință, astfel încât să o puteți transporta oriunde doriți. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul pe care îl ocupă în rucsacul dvs.

  Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf este alcătuită din trei straturi de material de înaltă calitate. Primul strat este impermeabil, astfel încât să puteți sta confortabil chiar și pe iarbă umedă. Celelalte două straturi sunt realizate dintr-o combinație de lână și bumbac fleece, asigurându-vă că veți fi mereu învăluiți într-o căldură plăcută.

  Această pătură este suficient de mare pentru a găzdui între 4 și 6 persoane, astfel încât să puteți petrece timp de calitate alături de familie și prieteni în timpul picnicurilor sau excursiilor în natură.

  Recomandări pentru produs:  Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf este ideală pentru toate activitățile în aer liber. Luați-o cu voi în parc, pe plajă sau în timpul călătoriilor și bucurați-vă de momente de relaxare și distracție în mijlocul naturii.

  Cu acest produs, puteți crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. Organizați un picnic într-un cadru idilic, savurați mâncarea delicioasă și petreceți timp de calitate în mijlocul naturii. Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf vă va oferi confortul necesar pentru a vă bucura în deplinătate de aceste momente speciale.

  Nu mai așteptați! Achiziționați acum Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf și pregătiți-vă pentru aventuri pline de distracție și relaxare în mijlocul naturii!

  *Nota: Cuvintele cheie scrise cu caractere aldine html sunt: Roll-on, impermeabil, lână, bumbac fleece, picnic, natură, relaxare, distracție.

  • Ușor de transportat și împachetat  
  • Suficient de mare cât pentru 4-6 persoane   
  • Durabilă și rezistentă la apă și murdărie    
  • Totuși moale și confortabilă
  • Design unic australian      
  • Mărime generoasă de 1,5 x 2,0 metri       
  • Se rulează într-o geantă de transport sau  depozitat         
  • Ușor de transportat cu o curea din piele PU și catarame din cupru           
  • 3 straturi din amestec de lână și bumbac care o face
  • Respirabilă și Confortabila, dar și ușor de curățat
  Culoare
  Verde
  Dimensiune
  150 x 200 cm
  Material
  Fata 1 - Fleece
  Fata 2 - Poliester Impermeabil
  PB003
  4 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.