Pahar Termic, Dublu, 415ml + capac izolator,...
  Pahar Termic, Dublu, 415ml + capac izolator, Apricot

  Pahar Termic, Dublu, 415ml + capac izolator, Apricot

  • Suficient de incăpător până și pentru cel mai însetat membru al familiei
  • Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luată peste tot
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolată pentru a păstra cafeaua ta caldă sau apa rece pentru timp mai lung
  • Include Capac termic
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Paharul termic dublu de 415ml, într-o nuanță delicată de apricot, este alegerea perfectă pentru a-ți bucura băuturile preferate în orice moment al zilei. Cu un capac izolator, acest pahar este conceput pentru a-ți menține cafeaua caldă și apa rece pentru mai mult timp, astfel încât să te poți bucura de ele în orice moment și în orice loc.

  Fabricat din oțel inoxidabil 18/8, acest pahar termic nu transferă aromele, păstrând gustul autentic al băuturilor tale preferate. Rezistent și robust, acest pahar este conceput să reziste ani de utilizare intensă, fiind partenerul de încredere al fiecărui însetat membru al familiei.

  Cu o mărime ideală, acest pahar termic poate fi luat cu tine peste tot. Indiferent dacă ești într-o drumeție în natură sau într-o zi aglomerată la birou, acest pahar îți va fi mereu alături, oferindu-ți băuturile preferate la temperatura potrivită.

  Caracteristicile produsului:  - Capacitate generoasă de 415ml, suficientă pentru a satisface chiar și cel mai însetat membru al familiei
  - Fabricat din oțel inoxidabil 18/8, care nu transferă aromele și păstrează gustul autentic al băuturilor
  - Mărime ideală pentru portabilitate și ușurință în utilizare
  - Rezistent și robust, conceput pentru a rezista ani de utilizare intensă
  - Izolat termic pentru a menține băuturile calde sau reci pentru mai mult timp
  - Include un capac termic, asigurându-se că băutura ta rămâne sigilată și protejată

  Recomandări pentru produs:  Acest pahar termic dublu este alegerea ideală pentru cei care doresc să-și păstreze băuturile preferate la temperatura potrivită, indiferent de locație sau moment al zilei. Fiind fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, acest pahar nu transferă aromele, oferindu-ți mereu gustul autentic al băuturilor tale preferate.

  Recomandăm acest pahar termic pentru cei care sunt mereu în mișcare și doresc să-și bucure papilele gustative cu băuturi delicioase, indiferent de locul în care se află. Cu capacitatea sa generoasă și rezistența sa, acest pahar termic este potrivit pentru toată familia și poate fi luat în excursii, călătorii sau la birou.

  Alege acest pahar termic dublu de 415ml pentru a-ți bucura băuturile preferate la temperatura potrivită, într-un mod elegant și practic. Fii pregătit să-ți satisfaci setea și să-ți răsfeți simțurile cu fiecare înghițitură!

  Paharul BANZ pentru călătorii este:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Suficient de incăpător până și pentru cel mai însetat membru al familiei
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolat pentru a păstra cafeaua ta caldă sau apa rece pentru timp mai lung
  • Disponibil în culori unice australiene
  • Cu o formă ideală pentru a se potrivi în orice suport de pahare în mașină și capacul BANZ Easy Sip (ușor de băut).
  • Am adăugat și un pai ideal din oțel, ușor de curățat.
  • Construită cu 2 pereți și vacumată la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore, în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMĂ și testată pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se poate spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Ideal și pentru evenimente sportive - footbal, cricket, show-uri aeriene, festivale pe iarbă, - peste tot unde ai nevoie de o bautură caldă sau răcoritoare.
  • Disponibilă într-o gamă de culori exclusive Australiene BANZ, paharul pentru călătorii se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK015
  3 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.