Pahar pt. Vin, din inox 18/8 pereti Dubli +capac, 350ml, Dark Green
  Pahar pt. Vin, din inox 18/8 pereti Dubli +capac, 350ml, Dark Green

  Pahar pt. Vin, din inox 18/8 pereti Dubli +capac, 350ml, Dark Green

   • Mărime ideală pentru a fi luat peste tot
   • Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
   • Mărime ideală pentru a fi luată peste tot
   • Rezistent și robust pentru a rezista ani
   • Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
   • Include Capac
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Paharul pentru vin din inox 18/8 perete dublu capac, cu o capacitate de 350ml, este alegerea perfectă pentru iubitorii de vin care doresc să savureze băutura preferată în orice moment și în orice loc. Cu o mărime ideală pentru a fi luat peste tot, acest pahar este un companion de încredere în călătorii, picnicuri sau petreceri în aer liber.

  Fabricat din oțel inoxidabil 18/8 de înaltă calitate, acest pahar nu transferă aromele și păstrează vinul într-o stare autentică. Indiferent dacă este vorba despre un vin roșu plin de savoare sau un vin alb răcoros, acest pahar izolat menține temperatura optimă pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să puteți savura fiecare înghițitură.

  Cu un design rezistent și robust, acest pahar este construit pentru a rezista ani de utilizare intensă. Fiind izolat, nu se formează condens pe exteriorul paharului, astfel încât să puteți bucura de vinul dumneavoastră fără a vă face griji cu privire la petele de apă sau temperaturile inconfortabile.

  Paharul pentru vin vine într-o nuanță elegantă de Dark Green, care adaugă un plus de stil și rafinament oricărei ocazii. Cu capacul inclus, puteți să vă bucurați de vinul dumneavoastră preferat în deplină siguranță și să îl păstrați proaspăt pentru mai mult timp.

  Caracteristicile produsului:


  - Mărime ideală pentru a fi luat peste tot
  - Fabricat din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  - Rezistent și robust pentru a rezista ani
  - Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
  - Include capac

  Recomandări pentru produs:


  - Perfect pentru excursii în aer liber, picnicuri sau călătorii
  - Ideal pentru iubitorii de vin care doresc să savureze băutura preferată în orice moment și în orice loc
  - Un cadou elegant și practic pentru iubitorii de vin

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine HTML: mărime ideală, oțel inoxidabil 18/8, rezistent, robust, izolat, capac.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Paharul pentru vin BANZ este:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Mărime ideală pentru a fi luat peste tot
  • Rezistent și robust pentru a rezista ani
  • Izolat pentru a păstra vinul roșu sau alb răcoros pentru timp mai lung
  • Vopsit electrostatic cu vopsea pudră Easy Grip anti-alunecare  și capacul BANZ Easy Sip (ușor de băut, greu de vărsat)
  • Construit cu 2 pereți și vacumați la interior -  nimic nu e mai  rău decat vinul roșu cald sub soarele puternic, cu acest pahar vei putea păstra vinul alb sau roșu fie la temperatura camerei fie  răcorit și proaspăt.
  • Fabricat din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMELE și testat pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se poate spăla în mașina de spălat vase
  • Ideal și pentru evenimente sportive - footbal, cricket, show-uri aeriene, festivale pe iarbă, - peste tot unde ai nevoie de o bautură caldă sau răcoritoare.
  • Disponibil într-o gamă de 4 culori exclusive Australiene BANZ, paharul pentru vin se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK004
  3 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.