UPF50+
  Costum de baie
   Banz
   Dolphin
  Costum de baie
   UPF50+
   UPF50+
  Costum de baie
   Banz
   Dolphin
  Costum de baie
   UPF50+

  Costum de baie, UPF50+, Banz, Dolphin

  • UPF 50+ - Toate costumele de baie Banz® pentru copii au fost testate clinic la o evaluare de UPF 50+
  • Fermoar frontal pentru a se imbraca si dezbraca cu usurinta
  • Se inchide la spate cu fermoar care ajunge pana la mijlocul costumului
   Fermoare cu protectie care nu ciupesc pielea
  • Fermoar între picioare pentru a schimba cu ușurință scutecul
  • Culorile sunt rezistente la decolorare, iar materialul este, de asemenea, rezistent la clor
  • Garantat pentru tot sezonul
   Garantat pentru a-și păstra forma
   Se poate spăla la mașină (Unele mărci trebuie să fie spălate manual)
  • Material: 82% nailon (poliamida) si 18% elastan (spandex)
  • Îngrijire ușoară și uscare rapidă
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Costumul de baie Dolphin de la Banz este alegerea perfectă pentru micuții aventurieri ai verii! Cu un factor de protecție UPF 50, acest costum de baie oferă o barieră sigură împotriva razelor nocive ale soarelui, protejând pielea delicată a copiilor.

  Cu un fermoar frontal, costumul de baie poate fi îmbrăcat și dezbrăcat cu ușurință, fără a fi nevoie de eforturi suplimentare. Fermoarul care se închide la spate ajunge până la mijlocul costumului, asigurând o fixare sigură și confortabilă. De asemenea, fermoarele sunt prevăzute cu protecție pentru a evita orice disconfort sau iritații ale pielii.

  Cu un fermoar între picioare, schimbarea scutecului devine o sarcină ușoară și rapidă, fără a fi nevoie de dezbrăcarea întregului costum de baie. Astfel, micuții pot petrece mai mult timp în apă și mai puțin timp în schimbări de haine.

  Culorile vibrant rezistă la decolorare, iar materialul de înaltă calitate este rezistent la clor, asigurând o durabilitate îndelungată a costumului de baie. Indiferent de câte aventuri pline de apă ar avea micuțul tău, costumul Dolphin va rămâne în formă și va arăta mereu impecabil.

  Costumul de baie Dolphin este garantat pentru tot sezonul, oferindu-ți liniștea că vei avea un produs de calitate pe tot parcursul verii. În plus, poate fi spălat la mașină, asigurându-ți o îngrijire ușoară și o uscare rapidă. (Unele mărci trebuie să fie spălate manual)

  Materialul din care este confecționat costumul de baie este compus în proporție de 82% din nailon (poliamidă) și 18% elastan (spandex), oferindu-i elasticitate și confort în timpul purtării.

  Caracteristicile produsului:


  - Factor de protecție UPF 50, testat clinic
  - Fermoar frontal pentru îmbrăcare și dezbrăcare ușoară
  - Fermoar la spate cu protecție pentru fixare sigură
  - Fermoar între picioare pentru schimbarea rapidă a scutecului
  - Culori rezistente la decolorare și material rezistent la clor
  - Garantat pentru tot sezonul și menținerea formei
  - Poate fi spălat la mașină (Unele mărci trebuie să fie spălate manual)
  - Material compus din 82% nailon (poliamidă) și 18% elastan (spandex)
  - Îngrijire ușoară și uscare rapidă

  Recomandări pentru produs:


  Costumul de baie Dolphin de la Banz este perfect pentru micuții care adoră să se bucure de soare și apă în siguranță. Cu protecție UPF 50 și caracteristici inovatoare, acest costum de baie oferă confort și protecție maximă. Indiferent dacă mergi la plajă, la piscină sau în vacanță, costumul Dolphin este alegerea ideală pentru copiii tăi. Asigură-te că micuțul tău se distrează în voie și în siguranță cu costumul de baie Dolphin de la Banz!

  SS23DSS000
  2 Produse
  9330696056267
  SS23DSS
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de palarii pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.