Casti antifonice copii, 24 luni+, REER...
  Casti antifonice copii, 24 luni+, REER SilentGuard Kids Girl

  Casti antifonice copii, 24 luni+, REER SilentGuard Kids Girl

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Cu castile antifonice REER SilentGuard Kids Girl, micuța ta va fi protejată în mod eficient de zgomotele puternice și neplăcute. Aceste căști, special concepute pentru copii cu vârsta de 24 de luni, oferă o izolare fonică excelentă, astfel încât micuța să se poată bucura de liniște și confort în orice situație.

  Caracteristicile produsului:  - Design atrăgător și colorat, perfect pentru fetițe
  - Fabricate din materiale de înaltă calitate, sigure și durabile
  - Reglabile pentru a se potrivi perfect pe capul micuței tale
  - Ușor de utilizat, cu o închidere ajustabilă
  - Greutate redusă, astfel încât să nu incomodeze copilul
  - Protecție eficientă împotriva zgomotelor puternice
  - Potrivite pentru utilizarea în diverse situații, cum ar fi concerte, evenimente sportive sau călătorii cu avionul

  Recomandari pentru produs:  Aceste căști antifonice sunt ideale pentru micuțele de 24 de luni care se simt deranjate de zgomotele puternice din jurul lor. Indiferent dacă este vorba de o petrecere zgomotoasă sau de o vizită la un eveniment sportiv, aceste căști vor oferi micuței tale o experiență mai plăcută și mai liniștită.

  Nu uitați să le luați și în călătoriile cu avionul, pentru a proteja urechile delicate ale copilului de presiunea și zgomotul cabinei. Cu designul lor atrăgător și confortul pe care îl oferă, aceste căști vor deveni cu siguranță accesoriul preferat al micuței tale.

  Alegeți castile antifonice REER SilentGuard Kids Girl și asigurați-vă că micuța voastră beneficiază de o protecție fonică de încredere, într-un mod distractiv și plăcut!

  Nota: Cuvintele cheie scrise cu caractere aldine html: REER SilentGuard Kids Girl, căști antifonice, protecție fonică, izolare fonică, copii 24 luni, confort, design atrăgător, siguranță, reglabile, greutate redusă, călătorii cu avionul.

  • Ofera protectie sigura pentru urechile sensibile ale copiilor, in situatii de zgomote puternice (aeroporturi, focuri de artificii, concerte etc), prevenind posibilele deteriori ale auzului.
  • Datorita izolarii lor, aceste proteze pentru urechi au un nivel de atenuare cu o valoare SNR 27dB, oferind protectie fiabila urechilor sensibile ale copiilor. Un nivel de izolare sonora SNR 27dB inseamna ca, in medie, castile reduc intensitatea sunetului cu 27dB inainte ca sunetul sa ajunga la urechi, ceea ce inseamna ca majoritatea zgomotelor puternice pot fi reduse la un nivel inofensiv (sub 80dB).
  • Se adapteaza perfect la dimensiunea capului odata ce copilul creste, datorita benzii reglabile de sustinere.
  • Suprafata interioara a benzii de sustinere este captusita cu material moale, pentru un confort ridicat la purtare.
  • Forma capsulelor pentru urechi asigura o fixare confortabila peste urechile mici ale copiilor. Suprafata interioara a capsulelor este moale si delicata, asigurand o senzatie placuta de atingere cu urechile copilului.
  • Capsulele pentru urechi sunt atasate la banda de sustinere printr-un angrenaj flexibil care asigura distribuirea uniforma a presiunii.
  • Protectia fonica in sine este realizata dintr-un material special, cu greutate redusa, pentru un confort maxim la purtare.
  • Usor de transport datorita unui design pliabil; castile pot fi asamblate prin introducerea in interiorul benzii de sustinere, rezultand un spatiu ocupat foarte mic.
  • SilentGuard Kids sunt potrivite pentru copiii cu varsta peste 24 luni.
  • Testate conform standardului de siguranta pentru protectii auditive EN 352-1
  • Confectionate din materiale durabile, prietenoase cu pielea sensibila a bebelusilor.
  REER
  53094
  2 Produse
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.