Cana de Bere din inox 18/8 cu pereti...
  Cana de Bere din inox 18/8 cu pereti dubli+capac, 475ml, Navy Blue

  Cana de Bere din inox 18/8 cu pereti dubli+capac, 475ml, Navy Blue

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luată peste tot
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolată pentru a păstra cafeaua ta caldă sau apa rece pentru timp mai lung
  • Include Capac
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Cana de Bere din inox 18/8 cu pereți dubli capac, 475ml, Navy Blue este alegerea perfectă pentru iubitorii de bere care doresc să savureze băutura preferată într-un mod elegant și practic. Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 de înaltă calitate, această cană nu transferă aromele, păstrând astfel gustul autentic al berii. Cu o greutate redusă și un design compact, este ușor de transportat și poate fi luată peste tot, fie că este vorba de o petrecere în aer liber sau o excursie în natură.

  Caracteristicile produsului:


  Această cană de bere din inox 18/8 are o capacitate generoasă de 475ml, ceea ce o face potrivită pentru a savura berea preferată în cantități mai mari. Cu perete dublu și izolație termică, această cană menține băutura rece pentru mai mult timp, astfel încât să te poți bucura de o bere răcoritoare chiar și în cele mai călduroase zile de vară. În plus, cana este rezistentă și robustă, fiind concepută să reziste ani de utilizare intensă.

  Recomandări pentru produs:


  Această cană de bere din inox 18/8 este recomandată atât pentru pasionații de bere, cât și pentru cei care doresc să aibă mereu la îndemână o băutură răcoritoare. Poți folosi această cană în diverse ocazii, precum petreceri în aer liber, camping, picnicuri sau chiar în confortul propriei case. Datorită capacității sale și izolației termice, poți păstra cafeaua caldă sau apa rece pentru mai mult timp, bucurându-te de gustul autentic al băuturii preferate. Cu un design elegant și culoarea Navy Blue, această cană este și un accesoriu stylish care completează orice moment de relaxare sau socializare.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: greutate redusă, oțel inoxidabil 18/8, mărime ideală, rezistentă și robustă, izolată, capac.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Cana de bere BANZ pentru călătorii este:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Mărime ideală pentru a fi luată peste tot
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolată pentru a păstra berea rece pentru timp indelungat
  • Cu toartă ușor de prins și capacul BANZ Easy Sip (ușor de băut)
  • Construită cu 2 pereți și vacumati la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore, în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricată din oțel inoxidabil (inox)18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMĂ și testată pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se poate spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Disponibile într-o gamă de 4 culori exclusive Australiene BANZ, canile pentru bere de calatorie se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK009
  4 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.