Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Little Monsters
  Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Little Monsters

  Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Little Monsters

  • Certificat pentru maxim de protectie UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Croite special mai lungi, pentru protectie maxima.
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Nylon si 18% Elastan
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Proiectate in Australia
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50, Little Monsters, este alegerea perfectă pentru micuții aventurieri în timpul verii. Această bluză este special concepută pentru a oferi protecție maximă împotriva razelor ultraviolete dăunătoare, având un certificat pentru maxim de protecție UPF50. Astfel, părinții pot fi liniștiți că micuții lor se bucură de soarele și plaja în siguranță.

  Caracteristicile produsului:  Această bluză este rezistentă la clor și decolorare, ceea ce o face potrivită și pentru înot în piscină. De asemenea, croiala special mai lungă asigură o protecție maximă pentru zona spatelui și a umerilor. Bluza este garantată să reziste întreg sezonul și să își păstreze forma inițială, indiferent de câte aventuri îndrăznețe întâmpină micii exploratori.

  Recomandări pentru produs:  Recomandăm această bluză pentru toate activitățile în aer liber, de la plajă și piscină până la excursii în natură sau jocuri în curte. Materialul din care este confecționată, 82% nylon și 18% elastan, este ușor de întreținut și se usucă rapid, astfel încât micuții să poată fi mereu pregătiți pentru noi aventuri. Bluza Plaja-Soare-Piscina, UPF50, Little Monsters, este proiectată în Australia, unde soarele strălucește mereu, ceea ce garantează calitatea și funcționalitatea acestui produs.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: Certificat pentru maxim de protecție UPF50, Rezistente la clor și decolorare, Croite special mai lungi, pentru protecție maximă, Garantate pentru a ține tot sezonul, Garantate pentru a-și păstra forma, Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual), Material: 82% Nylon si 18% Elastan, Ușor de întreținut și cu uscare rapidă, Proiectate in Australia.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  SS23MLR0
  4 Produse
  9330696055697
  SS23MLR
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.