Banz
  Banz

  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, SeaLife

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

  • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
  • Material respirabil pentru un plus de comfort
  • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
  • Se poate spala in orice masina de spalat
  • Amestecul de poliester permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
  • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
  • Diametru 49-56cm, reglabila prin arici.
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Pălărie de Soare UPF50, Reversibilă, 2-5 ani, SeaLife, este alegerea perfectă pentru micuții aventurieri care iubesc să se joace în soare. Această pălărie este atât practică, cât și stylish, oferind protecție maximă împotriva razelor nocive ale soarelui.

  Caracteristicile produsului:  - Protecție la soare UPF50: Banz, Pălărie de Soare UPF50, Reversibilă, 2-5 ani, SeaLife, blochează eficient radiațiile UV dăunătoare, asigurând o protecție optimă pentru pielea delicată a copiilor.
  - Material respirabil: Realizată dintr-un material special, această pălărie oferă un confort sporit, permițând pielii să respire și evitând supraîncălzirea capului.
  - Mărime ajustabilă: Cu ajutorul ariciului de pe băta pălăriei, aceasta poate fi ajustată perfect pe capul copilului, asigurându-i o potrivire ideală și confortabilă.
  - Ușor de întreținut: Pălăria Banz poate fi spălată în mașina de spălat, fără a se deteriora sau a-și pierde forma inițială.
  - Material de înaltă calitate: Realizată dintr-un amestec de poliester de calitate superioară, această pălărie asigură respirabilitate, uscare rapidă și confort pe tot parcursul zilei.
  - Design reversibil: Cu două fețe diferite, una printată și una monocoloră, această pălărie oferă posibilitatea de a fi purtată în mai multe moduri, adaptându-se stilului și preferințelor copilului.

  Recomandări pentru produs:  Banz, Pălărie de Soare UPF50, Reversibilă, 2-5 ani, SeaLife, este perfectă pentru zilele călduroase de vară, excursii la plajă sau activități în aer liber. Cu această pălărie, micuții vor fi protejați de razele nocive ale soarelui, iar designul său atrăgător îi va face să se simtă speciali. Alegeți Banz și oferiți copiilor dvs. o pălărie de soare sigură, confortabilă și plină de stil!
  HRK056
  10 Produse
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.