Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour

  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii de soare Banz Bubzee Vespa Tour sunt perfecti pentru copii intre 0 si 2 ani. Cu o latime a lentilei de 42,5 mm si o inaltime de 12,5 mm, acestia sunt special conceputi pentru a oferi protectie maxima impotriva razelor UV A si UV B, asigurand astfel siguranta si confortul copilasului tau chiar si in cele mai dure conditii.

  Caracteristicile produsului:


  Ochelarii de soare Banz Bubzee Vespa Tour sunt echipati cu lentile de categoria 3, montate in rame de policarbonat rezistente. Aceasta combinatie asigura o vizibilitate clara si o protectie eficienta impotriva radiatiilor solare nocive. Banda de fixare, confectionata din neopren elastic cu scai, permite ajustarea usoara si confortabila a ochelarilor pe capul copilului.

  Recomandari pentru produs:


  Recomandam utilizarea ochelarilor de soare Banz Bubzee Vespa Tour in timpul activitatilor in aer liber, precum plimbarile cu vespa sau alte activitati de agrement. Datorita certificatelor de protectie conform standardelor BS: EN 1836:1997 si Certificatului CE, poti avea incredere ca ochelarii ofera o protectie adecvata impotriva razelor solare. Asigura-te ca copilul tau beneficiaza de confort si siguranta maxima cu Banz Bubzee Vespa Tour!

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  BBN055
  11 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.