Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly

  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii de soare Banz Bubzee Mod Butterfly sunt accesoriul perfect pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani. Cu un design atragator si o protectie maxima impotriva razelor UV A si UV B, acesti ochelari sunt ideali pentru a-i proteja pe cei mici in cele mai dure conditii.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelarii nu sunt polarizati, asigurand o vizibilitate clara si confortabila pentru copilasul dumneavoastra.
  - Lentilele au o latime de 42,5 mm si o inaltime de 12,5 mm, oferind o acoperire adecvata si protejand ochii copilului impotriva razelor nocive.
  - Ochelarii sunt echipati cu lentile de categoria 3, montate in rame de policarbonat, asigurand o protectie optima impotriva razelor solare.
  - Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, permitand ajustarea usoara si asigurand un confort sporit pentru copilul dumneavoastra.

  Recomandari pentru produs:


  Recomandam ochelarii de soare Banz Bubzee Mod Butterfly pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani, care au nevoie de o protectie eficienta impotriva razelor UV. Acesti ochelari sunt ideali pentru activitatile in aer liber, precum plimbarile la plaja, la parc sau la piscina. Certificati conform standardelor de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997 si certificati CE, acestea sunt o alegere sigura si de incredere pentru ochii sensibili ai copilului dumneavoastra.

  În descriere, adaugati si cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: ochelari de soare, protectie maxima, raze UV A si UV B, copii intre 0 si 2 ani, lentile de categoria 3, rame de policarbonat, banda de fixare din neopren elastic, certificati BS: EN 1836:1997, Certificati CE.

  De asemenea, asigurati-va ca includeti si unele greseli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  BBN057
  10 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.