Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Negri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Negri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Negri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Negri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Negri
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Negri

  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Negri

  • Gama de Ochelari J-Banz, cuprinde o varietate de modele si culori care de care mai atractiva pentru copii cu varstele intre 4 si 10 ani.
  • Lentilele sunt polarizate pentru extra protectie, iar bratele sunt confectionate din compozit de nylon flexibil, ceea ce inseamna ca sunt mai comfortabili si mai rezistenti.
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Ochelarii J-Banz Flyer sunt alegerea perfectă pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani. Această pereche de ochelari negri este atât de atrăgătoare încât îi va face pe cei mici să se simtă ca niște adevărați piloți de avion.

  Caracteristicile produsului:  Acești ochelari sunt echipați cu lentile polarizate, oferind o protecție extra împotriva razelor solare nocive. Astfel, ochii sensibili ai copiilor vor fi în siguranță în timp ce se bucură de activitățile lor preferate în aer liber. Bratele flexibile, confecționate dintr-un compozit de nylon rezistent, asigură un confort sporit și o durabilitate de lungă durată.

  Recomandări pentru produs:  Recomandăm cu căldură ochelarii J-Banz Flyer pentru copiii aventuroși și plini de energie. Aceștia sunt ideali pentru excursii în aer liber, plimbări cu bicicleta sau chiar pentru zboruri imaginare în lumea lor fantastică. Cu acești ochelari, cei mici vor fi protejați și vor arăta în același timp cool și stilati.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: ochelari J-Banz, copii, protecție, lentile polarizate, brate flexibile, confort, durabilitate, aventură, plimbări în aer liber.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Proprietati:

  • Subtiri si cu model sport, placuti la vedere cand sunt purtati
  • Bratele flexibile ala J-Banz extind foarte mult durata de viata a ochelarilor si sunt mai rezistenti atunci cand copilul este la joaca.
  • Disponibile in mai multe modele si culori

  Varsta Recomandata: 4-10 ani

  Dimensiuni: 15 x 6 x 5 cm

  JB028 / JBWBK
  4 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.