Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf

  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Silver Leaf

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii de soare Baby Banz Kidz Silver Leaf sunt perfecti pentru copii intre 2 si 5 ani. Ei ofera protectie maxima impotriva razelor UV A si UV B, asigurand siguranta copilasului mult iubit chiar si in cele mai dure conditii. Acestea nu sunt polarizate, ceea ce inseamna ca nu vor distorsiona culorile si vor oferi o vedere clara.

  Caracteristicile produsului:


  Ochelarii au o latime a lentilei de 42,5 mm si o inaltime a lentilei de 12,5 mm, asigurand o acoperire adecvata a ochilor copilului. Lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat, ofera protectie solara eficienta. Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, asigurand un confort sporit si o ajustare usoara.

  Recomandari pentru produs:


  Recomandam ochelarii de soare Baby Banz Kidz Silver Leaf pentru copiii intre 2 si 5 ani, care au nevoie de protectie solara de calitate. Acestea sunt ideale pentru activitatile in aer liber, cum ar fi plaja, gradina sau parc. Certificati conform standardelor de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997 si avand certificat CE, puteti avea incredere ca acesti ochelari ofera siguranta si protectie pentru ochii sensibili ai copilului dumneavoastra.

  Adaugati cuvintele cheie scrise cu caractere aldine html: Ochelarii de soare BANZ, protectie maxima, copilasul mult iubit, razele UV A si UV B, rame de policarbonat, neopren elastic, certificati BS: EN 1836:1997, certificati CE.

  Asigurati-va ca includeti si unele greseli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  KBN028
  10 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.