Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Red Dot
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Red Dot
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink

  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Red Dot

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Ochelarii de soare Baby Banz sunt perfecti pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. Cu un design atragator, acesti ochelari ofera protectie maxima impotriva razelor UV A si UV B, asigurand siguranta si confortul copilasului mult iubit.

  Caracteristicile produsului:  - Ochelarii nu sunt polarizati, oferind o vedere clara si naturala pentru copii.
  - Lentilele au o latime de 42,5 mm si o inaltime de 12,5 mm, asigurand o acoperire optima a ochilor.
  - Ochelarii sunt echipati cu lentile de categoria 3, montate in rame de policarbonat, oferind protectie solara superioara.
  - Banda de fixare, confectionata din neopren elastic cu scai, permite ajustarea usoara si asigura un confort deosebit pentru copil.
  - Produsul este certificat conform standardelor de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997 si are certificat CE.

  Recomandari pentru produs:  Recomandam cu caldura ochelarii de soare Baby Banz Kidz Red Dot pentru copiii cu varsta intre 2 si 5 ani. Acestia sunt ideali pentru activitatile in aer liber, precum plimbarile la plaja, excursiile sau joaca in parc. Ochelarii ofera protectie maxima impotriva razelor UV, astfel incat copilul dumneavoastra sa se bucure de soare in siguranta. Cu un design atragator si o banda de fixare confortabila, acesti ochelari vor fi pe placul oricarui copil. Achizitionati acum ochelarii Baby Banz Kidz Red Dot si oferiti-i copilului dumneavoastra protectia si stilul pe care il merita!

  În descriere, adaugati si cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: ochelarii de soare, protectie maxima, raze UV, confortabil, certificat.

  De asemenea, asigurati-va ca includeti si unele greseli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  KBN021
  10 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.