Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo

  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Ochelarii de soare Baby Banz sunt perfecti pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. Cu un design captivant de tip camuflaj roz, acesti ochelari sunt atat distractivi, cat si protectivi impotriva razelor UV A si UV B. Cu lentilele lor de categoria 3, montate in rame de policarbonat, ochelarii ofera o protectie maxima impotriva radiatiilor solare.

  Caracteristicile produsului:  - Nu sunt polarizati, asigurand o vizibilitate clara si fara distorsiuni
  - Latimea lentilei este de 42,5 mm, oferind o acoperire adecvata pentru ochii copilului
  - Inaltimea lentilei este de 12,5 mm, asigurand o protectie completa impotriva razelor solare
  - Banda de fixare confectionata din neopren elastic cu scai, permite ajustarea usoara si confortabila a ochelarilor pe capul copilului

  Recomandari pentru produs:  Ochelarii Baby Banz sunt ideali pentru activitatile in aer liber ale copiilor, cum ar fi plimbarile la plaja, excursiile la munte sau jocurile in parc. Fiind certificati conform standardelor de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997 si avand certificat CE, acesti ochelari sunt siguri si de incredere.

  Asigurati-va ca protejati ochii copilului dumneavoastra cu stil si confort cu ochelarii de soare Baby Banz!

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  KBN012
  10 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.