Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Peace
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Peace

  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Peace

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 33,15 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii de soare Baby Banz Kidz Peace sunt perfecti pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. Cu lentilele lor de categoria 3, montate in rame de policarbonat, acesti ochelari ofera protectie maxima impotriva razelor UV A si UV B, asigurandu-va ca copilul dumneavoastra este in siguranta chiar si in cele mai dure conditii. Banda de fixare din neopren elastic cu scai face ca ochelarii sa fie foarte comfortabili si usor de reglat, astfel incat copilul sa ii poata purta cu placere. Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997 si Certificati CE, puteti avea incredere ca acesti ochelari sunt de calitate si siguri pentru utilizare.

  Caracteristicile produsului:


  - Nu sunt polarizati
  - Latime lentila: 42,5 mm
  - Inaltime lentila: 33,15 mm
  - Lentile de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort si ajustare usoara
  - Certificati conform standardelor de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997 si Certificati CE

  Recomandari pentru produs:


  Recomandam ochelarii de soare Baby Banz Kidz Peace pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani, care au nevoie de protectie maxima impotriva razelor UV A si UV B. Cu designul lor atragator si confortul pe care il ofera, acesti ochelari sunt perfecti pentru activitatile de exterior, cum ar fi plimbarile la plaja, la parc sau la piscina. Asigurati-va ca copilul dumneavoastra este protejat si in siguranta in timp ce se bucura de soarele si aventurile de vara.

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  KBN048
  9 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.