Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black

  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Onix Black

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 33,15 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii de soare Baby Banz sunt perfecti pentru cei mici, intre 2 si 5 ani, oferind protectie maxima impotriva razelor UV A si UV B. Cu lentilele lor de categoria 3, montate in rame de policarbonat, acesti ochelari asigura o vizibilitate clara si protejeaza ochii copilului impotriva luminii puternice. Banda de fixare din neopren elastic cu scai face ca ochelarii sa fie foarte confortabili si usor de reglat, astfel incat copilul sa se bucure de o experienta placuta purtandu-i.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelarii nu sunt polarizati, asigurand o vizibilitate clara pentru copilul dumneavoastra.
  - Latimea lentilei este de 42,5 mm, iar inaltimea lentilei este de 33,15 mm, oferind o acoperire adecvata pentru ochi.
  - Lentilele de categoria 3 ofera protectie impotriva luminii puternice si a razelor UV.
  - Ramele sunt fabricate din policarbonat, asigurand durabilitate si rezistenta la socuri.

  Recomandari pentru produs:


  Ochelarii de soare Baby Banz sunt ideali pentru copiii intre 2 si 5 ani, oferindu-le protectie maxima impotriva razelor UV. Acestia sunt perfecti pentru activitatile in aer liber, cum ar fi mersul la plaja, joaca in parc sau calatorii la munte. Cu certificarea conform standardelor de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997 si certificarea CE, puteti avea incredere ca acesti ochelari ofera o protectie adecvata pentru ochii copilului dumneavoastra. Alege Baby Banz pentru a-ti proteja copilul de soarele puternic si pentru a-i oferi o vedere clara si confortabila.

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  KBN007
  10 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.